×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Kendrion verkoopt autodivisie en kiest voor focus op industriële activiteiten

| Midlin en Teslin Participaties | Blog

Kendrion heeft vandaag de verkoop van haar autogerelateerde activiteiten in Amerika en Europa aangekondigd. Deze activiteiten zullen verkocht worden voor een ondernemingswaarde van € 65 miljoen aan Solero Technologies LLC, portfolio company van de Amerikaanse Private Equity partij Atar Capital. Kendrion zal het kapitaal volledig aanwenden om de balans te versterken en te investeren in kansen binnen Kendrion’s industriële tak.

Kendrion – Bedrijfsbezoek in Malente

| Midlin en Teslin Participaties | Blog

Teslin investeert al sinds 1996 in Kendrion, toen nog Schuttersveld. In de loop der jaren hebben wij heel wat ups en downs meegemaakt met het bedrijf. Op dit moment houden zowel Teslin Participaties als Midlin een belang in Kendrion. Beide fondsen opereren weliswaar onder de paraplu van Teslin, maar hebben ieder een eigen fondsmanager die zijn eigen afwegingen en beslissingen maakt. Teslin Participaties is met een belang van 21% Kendrions grootste aandeelhouder. Midlin houdt een belang van 3%.

Nedap: Technology for Life

| Midlin en Teslin Participaties | Blog

Nedap, in 1929 opgericht als de ‘Nederlandsche Apparatenfabriek’, is onze oudste investering. Vanaf de oprichting van Darlin in 1992 investeert Teslin al in Nedap. Dat betekent dat we al bijna 30 jaar aandeelhouder zijn.

Acomo, handelaar in agrarische producten

Succesvolle emissie Acomo voor financiering overname

| Midlin en Teslin Participaties | Blog

Sinds 2005 investeert Teslin al in Acomo. Op dit moment houdt Teslin via haar investeringsfondsen Teslin Participaties en Midlin een belang in het bedrijf. De handelaar in noten en specerijen, eetbare zaden, thee en voedingsingrediënten ontwikkelt zich gestaag. De organische groei wordt zo nu en dan versneld door een overname te doen.

Kendrion maakt gebruik van kapitaalmarkt voor financiering overname

| Midlin en Teslin Participaties | Blog

Sinds 1996 investeert Teslin al in Kendrion. Op dit moment houdt Teslin via haar investeringsfondsen Teslin Participaties en Midlin een belang in het bedrijf. Na het aantreden van Joep van Beurden als CEO en de aankondiging van het ‘Simplify, Focus, Grow’ strategieprogramma hebben wij ons belang de afgelopen jaren vergroot.

Terug naar boven