×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs2020/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Ondernemend gericht op lange termijn waardecreatie

Teslin ziet bedrijven niet als handelswaar. Wij verbinden ons voor de langere termijn als mede-eigenaar en stellen ons constructief en betrokken op. Wij investeren niet alleen, maar gaan in gesprek met het management van de bedrijven waarin wij investeren en houden ze scherp. Of we verrijken ze met onze kennis en bieden, waar nodig, alternatieve inzichten. Dit noemen wij ondernemend aandeelhouderschap.

Filosofie

Teslin heeft een bewezen investeringsfilosofie. Wij maken onze eigen analyses en hebben een goed track record. Wij spreken over investeren. Dat is iets anders dan beleggen, laat staan speculeren. Ambities, groeipotentie en een sterk management zijn belangrijk bij de selectie van onze bedrijven. Maar ook fatsoenlijk zakendoen en good governance vormen een onlosmakelijk onderdeel van onze filosofie.

MEER INFORMATIE

Fatsoenlijk zakendoen

Good governance en fatsoenlijk zakendoen zijn het fundament onder onze visie, waarden en investeringsfilosofie. Het realiseren van een goed rendement en een goede waardeontwikkeling zijn uiteraard onze primaire doelstellingen. Al vinden wij wat bóven de streep staat minstens zo belangrijk.

MEER INFORMATIE

Het team van Teslin

De vijfentwintig medewerkers van Teslin combineren jarenlange ervaring en expertise in hun vakgebied aan een heilig geloof in de onderscheidende investeringsfilosofie en ethische kernwaarden die oprichters Frederik van Beuningen en Aleid Kruize vanaf 1991 uitdragen.

MAAK KENNIS     WERKEN BIJ


Terug naar boven