×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0068 seconds

Teslin tie vd 02

Ethiek en integriteit vormen altijd de leidraad voor het team van ervaren professionals van Teslin. Fatsoenlijk zakendoen en good governance vormen de kern van onze investeringsfilosofie. Zo werken we en zo selecteren we de bedrijven waarin we investeren.

Frederik van Beuningen, Aleid Kruize en Hein van Beuningen vormen de directie van Teslin. Zij zorgen ervoor dat een goede governance verankerd is in de eigen organisatie. Teslin is een autoriteit in Nederland op het gebied van corporate governance. Frederik van Beuningen was lid van de commissie Tabaksblat die de huidige richtlijnen voor bedrijven op het gebied van corporate governance heeft vormgegeven. Tot eind 2014 was hij vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van Eumedion, de belangenbehartiger van institutionele beleggers op het gebied van corporate governance en duurzaamheid bij Nederlandse beursgenoteerde bedrijven. Ook andere leden van het Teslin-team hebben zitting in een van de commissies van Eumedion.

Frederik van Beuningen

Directeur, oprichter

Frederik van Beuningen (1949) heeft economie gestudeerd in Groningen. Na een loopbaan in de transportsector is hij zes jaar werkzaam geweest in het directieteam van een participatiemaatschappij. In 1991 heeft hij, samen met Aleid Kruize, Teslin Capital Management opgericht. Frederik was in 2003 lid van de Commissie Tabaksblat die de Nederlandse Corporate Governance Code heeft opgesteld. Frederik is commissaris bij enkele vennootschappen. Tot eind 2014 was hij vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van Eumedion.

Aleid Kruize

Directeur, oprichter

Aleid Kruize-Schuitemaker (1958) studeerde notarieel recht in Leiden en fiscaal recht in Amsterdam. Zij was ruim acht jaar als adviseur werkzaam in een internationale belastingadviespraktijk. Zij is onder andere commissaris geweest bij een participatiemaatschappij en een vermogensbeheerder. In 1991 heeft zij, samen met Frederik van Beuningen, Teslin Capital Management opgericht. Sinds 2007 is zij bestuurslid van DUFAS, de Dutch Fund and Asset Management Association.

Hein van Beuningen

Directeur

Hein van Beuningen (1970) heeft rechten gestudeerd in Leiden en een MBA behaald aan INSEAD. Hein is overgekomen van Strategy& (voorheen Booz & Company), waar hij partner en strategieconsultant was in de Consumer & Retail en Financial Services Practice. Hij was tot mei 2015 lid van de Raad van Commissarissen van Teslin. Op 31 augustus 2015 is hij toegetreden tot de directie van Teslin.

Jan-Jaap Bongers

Fondsmanager

Jan-Jaap Bongers (1980) studeerde bedrijfskunde in Rotterdam. Jan-Jaap was voorheen werkzaam bij ING Bank, de laatste jaren als director Structured Acquisition Finance, waar hij verantwoordelijk was voor de financiering van Private Equity transacties. Sinds augustus 2015 is hij werkzaam bij Teslin. 

Rombout Houben

Fondsmanager

Rombout Houben (1971) is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na een loopbaan als aandelenanalist bij IRIS/Robeco is hij in de periode 2005–2007 als senior portefeuillemanager onder andere verantwoordelijk geweest voor het fonds Robeco European Midcap Equities. Rombout is lid van de beleggingscommissie van Eumedion. Hij werkt sinds 2007 voor Teslin.

Peter Bos

Manager Juridische zaken en compliance

Peter Bos (1977) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Voor zijn overstap naar Teslin in augustus 2014 was hij senior legal counsel bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Daarvoor was hij advocaat-medewerker financieel recht bij het advocatenkantoor Spigthoff. Als bedrijfsjurist houdt hij zich onder andere bezig met de steeds intensievere wet- en regelgeving en alle andere juridische zaken die bij het beheren van vermogen aan de orde komen.

Koos van der Helm

Finance & operations manager

Koos van der Helm (1961) heeft Organization & Management gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Voor indiensttreding bij Teslin was hij Risk & Quality Director bij PricewaterhousCoopers Advisory en daarvoor Finance & Administration Director bij Booz & Co. Sinds september 2017 werkt Koos bij Teslin en houdt hij zich bezig met een groot aantal interne taken, waaronder financiën, risicomanagement, personeelszaken en IT.

Ben-Kees Eeltink

Relatiebeheer

Ben-Kees Eeltink (1962) is vanaf zijn studie informatica/econometrie actief met beleggen. In 2010 is hij bij Teslin in dienst getreden waar hij de verantwoordelijkheid voor het relatiebeheer op zich heeft genomen. Ben-Kees heeft onder meer bij Mabel, SS&C, ING en Vierlander/Paerel Vermogensbeheer gewerkt. Daarnaast heeft hij op projectbasis bij meerdere financiële instellingen een kijkje in de keuken kunnen nemen.

Marco Vermeer

Senior Associate

Marco Vermeer (1984) heeft zijn bachelor bedrijfseconomie in Tilburg behaald en heeft daar ook de master Investment Analysis afgerond. Hij werkte tijdens zijn studie bij Robeco European Midcap Equities en IRIS. Sinds oktober 2007 is hij werkzaam bij Teslin. Marco heeft de opleiding tot Chartered Financial Analyst succesvol afgerond. Hij staat bij het Dutch Securities Institute ingeschreven als beleggingsanalist.

Fleur ter Steeg

Associate

Fleur ter Steeg (1976) is in Tilburg afgestudeerd als bedrijfseconoom. Na haar studie begon zij als fusie- en overnameadviseur bij BDO Corporate Finance. Vervolgens heeft zij ruim zes jaar bij Navitas Capital, een investeringsmaatschappij die zich zowel op private als beursgenoteerde ondernemingen richt, gewerkt. Sinds september 2012 is Fleur werkzaam bij Teslin.

Philip van Es

Associate

Philip van Es (1983) heeft een master in Finance & Investments gehaald aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als investment analyst bij UBS Bank is hij in augustus 2014 het team van Teslin komen versterken. Philip heeft in 2016 de opleiding tot Chartered Financial Analyst succesvol afgerond.

Diederik van de Wiel

Analyst

Diederik van de Wiel (1992) heeft zijn bachelor Econometrie & Operationele Research in Tilburg behaald en heeft daar ook de master Quantitative Finance and Actuarial Science afgerond. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij Deloitte (Financial Risk Management) en Lincoln International. Sinds september 2016 is hij werkzaam bij Teslin.

Stefan Farisi

Analyst

Stefan Farisi (1990) heeft zijn masters Financial Economics en Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij ABN AMRO, Gimv en Houthoff Buruma. Sinds november 2016 is hij werkzaam bij Teslin.

Basiel Rijnen

Analyst

Basiel Rijnen (1991) werkt sinds januari 2018 bij Teslin. Hj behaalde aan de TU in Delft een bachelor en in Rotterdam zijn bachelor Economie & Bedrijfseconomie. Daarna heeft hij in Delft zijn master afgerond in Construction Management & Engineering. Hij heeft werkervaring opgedaan bij onder andere KPMG Corporate Finance, Fluor en Bank of America Merrill Lynch. 

 

Laurens Mittertreiner

Intern

Laurens Mittertreiner (1994) heeft zijn bachelor Economie en Bedrijfskunde (specialisatie: Finance) behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Momenteel volgt hij een master aan de Erasmus School of Economics. Na in de zomer aan de London School of Economics te hebben gestudeerd, is hij in september 2018 met een stage begonnen bij Teslin.

Marijke de Bruyn

Assistent relatiebeheer

Marijke de Bruyn (1967) heeft de opleiding hbo Management/Management Assistente gevolgd. Zij werkte van 1986 tot 2008 bij een lokale Rabobank, waar zij verschillende functies bekleedde en diverse opleidingen volgde. Vanaf 2006 was zij daar lid van het managementteam. Marijke is in juni 2008 gestart met werken bij Teslin.

Els Kerckhaert

Fondssecretaris

Els Kerckhaert (1967) is na haar studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg werkzaam geweest in verschillende marketing- en marketinginformatie functies bij Aegon Verzekeringen en ABN AMRO Bank. Na een periode in het buitenland te hebben gewoond is zij zich gaan toeleggen op het ondersteunen van gespecialiseerde afdelingen, onder andere in de medische sector. Vanaf 1 november 2016 is Els werkzaam bij Teslin.

Chelby Korevaar

Management assistent

Chelby Korevaar (1993) heeft een opleiding tot directiesecretaresse/managementassistente gevolgd. Na een stageperiode op het directiesecretariaat bij een Rabobank is zij sinds oktober 2013 werkzaam bij Teslin.

Giana Sciascera

Fondssecretaris

Giana Sciascera (1967) heeft haar loopbaan opgebouwd in de financiële dienstverlening bij ABN Amro waar zij diverse functies heeft bekleed, onder andere binnen Asset Management, Financial Markets en ALM Risk & Compliance. Daarnaast heeft zij diverse opleidingen gevolgd en afgerond, waaronder NIBE Wft en Schoevers. Giana is sinds 1 mei 2018 in dienst bij Teslin.

 

Corinne Valkenburg

Management assistent

Corinne Valkenburg (1971) heeft de MEAO afgerond en is na functies als bedrijfsleider in de horeca en officemanager bij een trainingsinstituut eind 2014 bij Teslin in dienst getreden. 

Gerdien van Voskuilen

Management assistent

Gerdien van Voskuilen (1969) heeft na haar opleiding bij Schoevers ervaring opgedaan als management assistent in uiteenlopende branches, waaronder de advocatuur en het onderwijs. Ook heeft zij diverse jaren als zelfstandig ondernemer opdrachten gedaan voor bedrijven waaronder (semi)overheden en multinationals. Gerdien is bij Teslin in dienst sinds juni 2018.

Sharon Zantinge

Junior secretaresse

Sharon Zantinge (1996) heeft een opleiding tot juridisch medewerker gevolgd. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor. Sinds september 2018 is Sharon werkzaam bij Teslin. 

Terug naar boven