×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Ethiek en integriteit vormen altijd de leidraad voor het team van ervaren professionals van Teslin. Fatsoenlijk zakendoen en good governance vormen de kern van onze investeringsfilosofie. Zo werken we en zo selecteren we de bedrijven waarin we investeren.

Aleid Kruize en Hein van Beuningen vormen de directie van Teslin. Zij zorgen ervoor dat een goede governance verankerd is in de eigen organisatie. Teslin is een autoriteit in Nederland op het gebied van corporate governance. Oprichter Frederik van Beuningen was lid van de commissie Tabaksblat die de huidige richtlijnen voor bedrijven op het gebied van corporate governance heeft vormgegeven. Tot eind 2014 was hij vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van Eumedion, de belangenbehartiger van institutionele beleggers op het gebied van corporate governance en duurzaamheid bij Nederlandse beursgenoteerde bedrijven. Ook andere leden van het Teslin-team hebben zitting in een van de commissies van Eumedion.

Hein van Beuningen

Directeur

Hein van Beuningen (1970) heeft rechten gestudeerd in Leiden en een MBA behaald aan INSEAD. Hein is overgekomen van Strategy& (voorheen Booz & Company), waar hij partner en strategieconsultant was in de Consumer & Retail en Financial Services Practice. Hij was tot mei 2015 lid van de Raad van Commissarissen van Teslin. Op 31 augustus 2015 is hij toegetreden tot de directie van Teslin.

Aleid Kruize

Directeur, oprichter

Aleid Kruize-Schuitemaker (1958) studeerde notarieel recht in Leiden en fiscaal recht in Amsterdam. Zij was ruim acht jaar als adviseur werkzaam in een internationale belastingadviespraktijk. Zij is onder andere commissaris geweest bij een participatie­maatschappij en een vermogensbeheerder. In 1991 heeft zij, samen met Frederik van Beuningen, Teslin Capital Management opgericht.

Jan-Jaap Bongers

Fondsmanager

Jan-Jaap Bongers (1980) studeerde bedrijfskunde in Rotterdam. Jan-Jaap was voorheen werkzaam bij ING Bank, de laatste jaren als director Structured Acquisition Finance, waar hij verantwoordelijk was voor de financiering van Private Equity transacties. Sinds augustus 2015 is hij werkzaam bij Teslin.

Rombout Houben

Fondsmanager

Rombout Houben (1971) is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na een loopbaan als aandelenanalist bij IRIS/Robeco is hij in de periode 2005–2007 als senior portefeuille­manager onder andere verantwoordelijk geweest voor het fonds Robeco European Midcap Equities. Rombout is lid van de beleggings­commissie van Eumedion. Hij werkt sinds 2007 voor Teslin.

Peter Bos

Manager juridische zaken en compliance

Peter Bos (1977) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Voor zijn overstap naar Teslin in augustus 2014 was hij senior legal counsel bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Daarvoor was hij advocaat-medewerker financieel recht bij advocatenkantoor Spigthoff. Als bedrijfsjurist houdt hij zich onder andere bezig met de steeds intensievere wet- en regelgeving die bij het beheren van vermogen aan de orde komt.

 

Myrte Visser

Bedrijfsjurist

Myrte Visser (1994) heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit (specialisaties: Financieel recht en Ondernemingsrecht). Tijdens haar studie deed zij ervaring op bij Keijser Van der Velden Advocaten en Grolsch. Sinds december 2018 is zij werkzaam bij Teslin.

 

Koos van der Helm

Manager Finance, Operations & Risk

 

Koos van der Helm (1961) studeerde Organization & Management aan de Universiteit van Amsterdam. Voor indiensttreding bij Teslin was hij Risk & Quality Director bij PwC Advisory en daarvoor Finance & Administration Director bij Booz & Co. Bij Teslin houdt hij zich bezig met onder andere financiën, risicomanagement, personeelszaken en IT.

 

Arnold van de Streek

Controller

Arnold van de Streek (1987) heeft Economics & Law gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na het behalen van zijn master werkte hij als Fund Accountant op de afdeling Investment Management Services van KAS BANK (nu onderdeel van CACEIS). Arnold is sinds juni 2021 werkzaam bij Teslin.

Ben-Kees Eeltink

Relatiebeheer

Ben-Kees Eeltink (1962) is vanaf zijn studie informatica/econometrie actief met beleggen. In 2010 is hij bij Teslin in dienst getreden waar hij de verantwoordelijkheid voor het relatiebeheer op zich heeft genomen. Ben-Kees heeft onder meer bij Mabel, SS&C, ING en Vierlander/Paerel Vermogensbeheer gewerkt. Daarnaast heeft hij op projectbasis bij meerdere financiële instellingen een kijkje in de keuken kunnen nemen.

Roderik Los

Relatiebeheer

Roderik Los (1977) heeft geneeskunde in Leiden en bedrijfskunde in Amsterdam gestudeerd. Na zijn studie begon Roderik als management trainee bij ING Bank waar hij bij Corporate Finance (M&A en ECM) en Global Credit Restructuring laatstelijk als Director actief was. Vervolgens heeft hij drie jaar gewerkt bij Ingka Investments (onderdeel IKEA) als Senior Investment Manager. Sinds november 2019 is Roderik werkzaam bij Teslin.

Astrid Brouwer

Assistent relatiebeheer

Astrid Brouwer (1966) is na haar studie informatiemanagement onder andere werkzaam geweest als information researcher bij diverse strategy consultants zoals BCG, Booz & Co. en Bain & Company. Daarna heeft zij diverse Nederlandse modebedrijven ondersteund op het gebied van sales en marketing op de Duitstalige markt. Astrid is in dienst sinds juni 2019.

 

Kasper Faas

Senior Associate

Kasper Faas (1989) studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna was hij werkzaam bij ABN AMRO, de laatste jaren als Associate Director Structured Finance, waar hij verantwoordelijk was voor de financiering van energieproducenten en toeleveranciers. Sinds juli 2020 is hij werkzaam bij Teslin. 

Philip van Es

Senior Associate

Philip van Es (1983) heeft een master in Finance & Investments gehaald aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als investment analyst bij UBS Bank is hij in augustus 2014 het team van Teslin komen versterken. Philip heeft in 2016 de opleiding tot Chartered Financial Analyst succesvol afgerond.

Diederik van de Wiel

Senior Associate

Diederik van de Wiel (1992) heeft zijn bachelor Econometrie & Operationele Research in Tilburg behaald en heeft daar ook de master Quantitative Finance and Actuarial Science afgerond. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij Deloitte (Financial Risk Management) en Lincoln International. Sinds september 2016 is hij werkzaam bij Teslin.

Stefan Farisi

Senior Associate

Stefan Farisi (1990) heeft zijn masters Financial Economics en Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij ABN AMRO, Gimv en Houthoff Buruma. Sinds november 2016 is hij werkzaam bij Teslin.

Coen van Beuningen

Senior Associate

Coen van Beuningen (1980) studeerde economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna was hij werkzaam bij Fortis Bank en ABN AMRO Bank in Nederland en Singapore. De laatste jaren als Director Corporate Investments, waar hij verantwoordelijk was voor distressed equity investeringen van de bank. Sinds september 2021 is hij werkzaam bij Teslin.

Lennard Groenendijk

Associate

Lennard Groenendijk (1996) heeft na zijn bachelor Economics and Business Economics zijn master Financial Economics behaald aan Maastricht University. Hij heeft tijdens zijn studie stage bij Teslin gelopen en is in oktober 2019 in dienst getreden.

Lars van den Enk

Associate

Lars van den Enk (1994) heeft een master in Financial Economics behaald aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam en een master in Quantitative Finance aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan bij onder andere Deutsche Bank en SilverCross Investment Management. Sinds januari 2019 is hij werkzaam bij Teslin

Boudewijn Gunning

Associate

Boudewijn Gunning (1988) haalde zijn master in Finance & Investments aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Hierna werkte hij in verschillende posities voor Liberty Global, als laatste in het media-investeringsteam in Londen. Daar stapte hij vervolgens over naar het M&A-team van de Britse content-productiegroep Fremantle. Sinds november 2020 is hij werkzaam bij Teslin.

Vince Dentener

Associate

Vince Dentener (1991) heeft zowel zijn bachelor Econometrics & Operations Research als zijn master Quantitative Finance and Actuarial Science behaald aan Tilburg University. Hij heeft tijdens zijn studie werkervaring opgedaan bij onder andere PwC, Lincoln International en Barclays Investment Bank. Vince is sinds april 2019 werkzaam bij Teslin.

Quentin Stikkers

Analist

Quentin Stikkers (1995) heeft na zijn bachelor Economics and Business Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen zijn master Financial Economics behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens zijn studie werkte hij bij Deutsche Bank, Nomura en Victus Participations. Sinds september 2020 is hij werkzaam bij Teslin.

Lisa Schellens

Analist

Lisa Schellens (1994) heeft haar bachelor International Business in Groningen en master Financial Management in Amsterdam behaald. Zij heeft tijdens haar studie werkervaring opgedaan bij onder andere ABN AMRO en CBRE, waarna ze als Wholesale Banking trainee is begonnen bij ING in 2018. Na 3,5 jaar binnen het Structured Finance team voor Telecom, Media, Technology & Healthcare klanten is zij sinds januari 2022 werkzaam bij Teslin.

Chelby Korevaar

Fondssecretaris

Chelby Korevaar (1993) heeft een opleiding tot directie­secretaresse / management­assistente gevolgd. Na een stageperiode op het directiesecretariaat bij de Rabobank is zij sinds oktober 2013 werkzaam bij Teslin.

Gisela Tjaberinga

Fondssecretaris

Gisela Tjaberinga (1967) heeft de studie Facility Management en de eenjarige post HBO Technische Bedrijfskunde afgerond. Na 2 jaar in Engeland te hebben gewerkt heeft zij ruim 10 jaar gewerkt voor de Trust van EY. Hierna werkte zij voor een middelgroot subsidieadvieskantoor, waar zij naast het aanvragen van subsidies grote Europese subsidieprojecten financieel heeft begeleid om toegekende subsidies te realiseren. Gisela is sinds januari 2020 werkzaam bij Teslin.

Willemien Rijsdijk

Fondssecretaris

Willemien Rijsdijk (1964) is na haar opleiding tot beleggingsanalist en vertaler Engels-Nederlands werkzaam geweest als beleggingsanalist, broker en fondsbeheerder bij HSBC Van Meer James Capel en ING Investment Management. Daarna werkte zij als fondssecretaris en vertaler bij Kempen Capital Management. Willemien is sinds juni 2021 werkzaam bij Teslin.

Corinne Valkenburg

Management assistent

Corinne Valkenburg (1971) heeft een secretaresse-opleiding en de MEAO afgerond. Haar werkervaring is afwisselend en veelzijdig; zij heeft vele jaren als bedrijfsleider in de horeca gewerkt en later als officemanager bij een trainingsinstituut. Corinne is sinds september 2014 bij Teslin werkzaam. 

Irene Frankfort

Management assistent

Irene Frankfort (1970) heeft de opleidingen Management Assistant en Officemanager afgerond en diverse trainingen binnen haar vakgebied gevolgd. In 2011 heeft ze deelgenomen aan de landelijke verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar’ met als resultaat een gedeelde 2e plaats. Voor haar overstap naar Teslin is zij vele jaren werkzaam geweest als directiesecretaresse en personal assistant bij zeer uiteenlopende organisaties. Irene is sinds mei 2021 werkzaam bij Teslin.

Marinda de Muijnck

Assistent fondssecretariaat

Marinda de Muijnck (2000) heeft een opleiding tot Management Assistant gevolgd. Na een stageperiode op het secretariaat bij De Kruijff accountants & advies is zij sinds februari 2021 werkzaam bij Teslin.

Terug naar boven