×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0005 seconds

teslin teamfoto 2019

Ethiek en integriteit vormen altijd de leidraad voor het team van ervaren professionals van Teslin. Fatsoenlijk zakendoen en good governance vormen de kern van onze investeringsfilosofie. Zo werken we en zo selecteren we de bedrijven waarin we investeren.

Aleid Kruize en Hein van Beuningen vormen de directie van Teslin. Zij zorgen ervoor dat een goede governance verankerd is in de eigen organisatie. Teslin is een autoriteit in Nederland op het gebied van corporate governance. Frederik van Beuningen was lid van de commissie Tabaksblat die de huidige richtlijnen voor bedrijven op het gebied van corporate governance heeft vormgegeven. Tot eind 2014 was hij vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van Eumedion, de belangenbehartiger van institutionele beleggers op het gebied van corporate governance en duurzaamheid bij Nederlandse beursgenoteerde bedrijven. Ook andere leden van het Teslin-team hebben zitting in een van de commissies van Eumedion.

Hein van Beuningen

Directeur

Hein van Beuningen (1970) heeft rechten gestudeerd in Leiden en een MBA behaald aan INSEAD. Hein is overgekomen van Strategy& (voorheen Booz & Company), waar hij partner en strategieconsultant was in de Consumer & Retail en Financial Services Practice. Hij was tot mei 2015 lid van de Raad van Commissarissen van Teslin. Op 31 augustus 2015 is hij toegetreden tot de directie van Teslin.

Aleid Kruize

Directeur, oprichter

Aleid Kruize-Schuitemaker (1958) studeerde notarieel recht in Leiden en fiscaal recht in Amsterdam. Zij was ruim acht jaar als adviseur werkzaam in een internationale belastingadviespraktijk. Zij is onder andere commissaris geweest bij een participatie­maatschappij en een vermogensbeheerder. In 1991 heeft zij, samen met Frederik van Beuningen, Teslin Capital Management opgericht. 

Frederik van Beuningen

Ambassadeur, oprichter

Frederik van Beuningen (1949) heeft economie gestudeerd in Groningen. Na een loopbaan in de transportsector is hij zes jaar werkzaam geweest in het directieteam van een participatiemaatschappij. In 1991 heeft hij, samen met Aleid Kruize, Teslin Capital Management opgericht. Frederik was in 2003 lid van de Commissie Tabaksblat die de Nederlandse Corporate Governance Code heeft opgesteld. Frederik is commissaris bij enkele vennootschappen. Tot eind 2014 was hij vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van Eumedion.

Jan-Jaap Bongers

Fondsmanager

Jan-Jaap Bongers (1980) studeerde bedrijfskunde in Rotterdam. Jan-Jaap was voorheen werkzaam bij ING Bank, de laatste jaren als director Structured Acquisition Finance, waar hij verantwoordelijk was voor de financiering van Private Equity transacties. Sinds augustus 2015 is hij werkzaam bij Teslin. 

Rombout Houben

Fondsmanager

Rombout Houben (1971) is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na een loopbaan als aandelenanalist bij IRIS/Robeco is hij in de periode 2005–2007 als senior portefeuillemanager onder andere verantwoordelijk geweest voor het fonds Robeco European Midcap Equities. Rombout is lid van de beleggingscommissie van Eumedion. Hij werkt sinds 2007 voor Teslin.

Peter Bos

Manager juridische zaken en compliance

Peter Bos (1977) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Voor zijn overstap naar Teslin in augustus 2014 was hij senior legal counsel bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Daarvoor was hij advocaat-medewerker financieel recht bij het advocatenkantoor Spigthoff. Als bedrijfsjurist houdt hij zich onder andere bezig met de steeds intensievere wet- en regelgeving en alle andere juridische zaken die bij het beheren van vermogen aan de orde komen.

Koos van der Helm

Finance & operations manager

Koos van der Helm (1961) heeft Organization & Management gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Voor indiensttreding bij Teslin was hij Risk & Quality Director bij PricewaterhousCoopers Advisory en daarvoor Finance & Administration Director bij Booz & Co. Sinds september 2017 werkt Koos bij Teslin en houdt hij zich bezig met een groot aantal interne taken, waaronder financiën, risicomanagement, personeelszaken en IT.

Ben-Kees Eeltink

Relatiebeheer

Ben-Kees Eeltink (1962) is vanaf zijn studie informatica/econometrie actief met beleggen. In 2010 is hij bij Teslin in dienst getreden waar hij de verantwoordelijkheid voor het relatiebeheer op zich heeft genomen. Ben-Kees heeft onder meer bij Mabel, SS&C, ING en Vierlander/Paerel Vermogensbeheer gewerkt. Daarnaast heeft hij op projectbasis bij meerdere financiële instellingen een kijkje in de keuken kunnen nemen.

Marco Vermeer

Senior associate

Marco Vermeer (1984) heeft zijn bachelor bedrijfseconomie in Tilburg behaald en heeft daar ook de master Investment Analysis afgerond. Hij werkte tijdens zijn studie bij Robeco European Midcap Equities en IRIS. Sinds oktober 2007 is hij werkzaam bij Teslin. Marco heeft de opleiding tot Chartered Financial Analyst succesvol afgerond. Hij staat bij het Dutch Securities Institute ingeschreven als beleggingsanalist.

Fleur ter Steeg

Associate

Fleur ter Steeg (1976) is in Tilburg afgestudeerd als bedrijfseconoom. Na haar studie begon zij als fusie- en overnameadviseur bij BDO Corporate Finance. Vervolgens heeft zij ruim zes jaar bij Navitas Capital, een investeringsmaatschappij die zich zowel op private als beursgenoteerde ondernemingen richt, gewerkt. Sinds september 2012 is Fleur werkzaam bij Teslin.

Philip van Es

Associate

Philip van Es (1983) heeft een master in Finance & Investments gehaald aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als investment analyst bij UBS Bank is hij in augustus 2014 het team van Teslin komen versterken. Philip heeft in 2016 de opleiding tot Chartered Financial Analyst succesvol afgerond.

Diederik van de Wiel

Associate

Diederik van de Wiel (1992) heeft zijn bachelor Econometrie & Operationele Research in Tilburg behaald en heeft daar ook de master Quantitative Finance and Actuarial Science afgerond. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij Deloitte (Financial Risk Management) en Lincoln International. Sinds september 2016 is hij werkzaam bij Teslin.

Stefan Farisi

Associate

Stefan Farisi (1990) heeft zijn masters Financial Economics en Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij ABN AMRO, Gimv en Houthoff Buruma. Sinds november 2016 is hij werkzaam bij Teslin.

Basiel Rijnen

Analist

Basiel Rijnen (1991) werkt sinds januari 2018 bij Teslin. Hij behaalde aan de TU in Delft een bachelor en in Rotterdam zijn bachelor Economie & Bedrijfseconomie. Daarna heeft hij in Delft zijn master afgerond in Construction Management & Engineering. Hij heeft werkervaring opgedaan bij onder andere KPMG Corporate Finance, Fluor en Bank of America Merrill Lynch. 

 

Lars van den Enk

Analist

Lars van den Enk (1994) heeft een master in Financial Economics behaald aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam en een master in Quantitative Finance aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan bij onder andere Deutsche Bank en SilverCross Investment Management. Sinds januari 2019 is hij werkzaam bij Teslin

Vince Dentener

Analist

Vince Dentener (1991) heeft zowel zijn bachelor Econometrics & Operations Research als zijn master Quantitative Finance and Actuarial Science behaald aan Tilburg University. Hij heeft tijdens zijn studie werkervaring opgedaan bij onder andere PwC, Lincoln International en Barclays Investment Bank. Vince is sinds april 2019 werkzaam bij Teslin.

Chelby Korevaar

Fondssecretaris

Chelby Korevaar (1993) heeft een opleiding tot directiesecretaresse/managementassistente gevolgd. Na een stageperiode op het directiesecretariaat bij de Rabobank is zij sinds oktober 2013 werkzaam bij Teslin.

Giana Sciascera

Fondssecretaris

Giana Sciascera (1967) heeft haar loopbaan opgebouwd in de financiële dienstverlening bij ABN Amro waar zij diverse functies heeft bekleed, onder andere binnen Asset Management, Financial Markets en ALM Risk & Compliance. Daarnaast heeft zij diverse opleidingen gevolgd en afgerond, waaronder NIBE Wft en Schoevers. Giana is sinds 1 mei 2018 in dienst bij Teslin.

 

Corinne Valkenburg

Management assistent

Corinne Valkenburg (1971) heeft een secretaresse-opleiding en de MEAO afgerond. Haar werkervaring is afwisselend en veelzijdig; zij heeft vele jaren als bedrijfsleider in de horeca gewerkt en later als officemanager bij een trainingsinstituut. Corinne is sinds september 2014 bij Teslin werkzaam. 

Gerdien van Voskuilen

Management assistent

Gerdien van Voskuilen (1969) heeft na haar opleiding bij Schoevers ervaring opgedaan als management assistent in uiteenlopende branches, waaronder de advocatuur en het onderwijs. Ook heeft zij diverse jaren als zelfstandig ondernemer opdrachten gedaan voor bedrijven waaronder (semi)overheden en multinationals. Gerdien is bij Teslin in dienst sinds juni 2018.

 

Astrid Brouwer

Assistent relatiebeheer

Astrid Brouwer (1966) is na haar studie informatiedienstverlening en -management onder andere werkzaam geweest als information researcher bij diverse strategy consultants zoals Boston Consulting Group, Booz & Company en Bain & Company. Na deze periode heeft zij haar ervaring verbreed op het gebied van sales en marketing en zich met name toegelegd op het ondersteunen van Nederlandse fashion en lifestyle gerelateerde bedrijven bij hun activiteiten op de Duitstalige markt. Astrid is in dienst sinds juni 2019.

Myrte Visser

Junior jurist

Myrte Visser (1994) heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit (specialisaties: Financieel recht en Ondernemingsrecht). Tijdens haar studie deed zij ervaring op bij Keijser Van der Velden Advocaten en Grolsch. Sinds december 2018 is zij werkzaam bij Teslin.

 

Sharon Zantinge

Junior secretaresse

Sharon Zantinge (1996) heeft een opleiding tot juridisch medewerker gevolgd. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor. Sinds september 2018 is Sharon werkzaam bij Teslin. 

Terug naar boven