×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs2020/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Ethiek en integriteit vormen altijd de leidraad voor het team van ervaren professionals van Teslin. Fatsoenlijk zakendoen en good governance vormen de kern van onze investeringsfilosofie. Zo werken we en zo selecteren we de bedrijven waarin we investeren.

Aleid Kruize en Hein van Beuningen vormen de directie van Teslin. Zij zorgen ervoor dat een goede governance verankerd is in de eigen organisatie. Teslin is een autoriteit in Nederland op het gebied van corporate governance. Frederik van Beuningen was lid van de commissie Tabaksblat die de huidige richtlijnen voor bedrijven op het gebied van corporate governance heeft vormgegeven. Tot eind 2014 was hij vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van Eumedion, de belangenbehartiger van institutionele beleggers op het gebied van corporate governance en duurzaamheid bij Nederlandse beursgenoteerde bedrijven. Ook andere leden van het Teslin-team hebben zitting in een van de commissies van Eumedion.

Hein van Beuningen

Directeur

Hein van Beuningen (1970) heeft rechten gestudeerd in Leiden en een MBA behaald aan INSEAD. Hein is overgekomen van Strategy& (voorheen Booz & Company), waar hij partner en strategieconsultant was in de Consumer & Retail en Financial Services Practice. Hij was tot mei 2015 lid van de Raad van Commissarissen van Teslin. Op 31 augustus 2015 is hij toegetreden tot de directie van Teslin.

Aleid Kruize

Directeur, oprichter

Aleid Kruize-Schuitemaker (1958) studeerde notarieel recht in Leiden en fiscaal recht in Amsterdam. Zij was ruim acht jaar als adviseur werkzaam in een internationale belastingadviespraktijk. Zij is onder andere commissaris geweest bij een participatie­maatschappij en een vermogensbeheerder. In 1991 heeft zij, samen met Frederik van Beuningen, Teslin Capital Management opgericht. 

Frederik van Beuningen

Ambassadeur, oprichter

Frederik van Beuningen (1949) richtte in 1991 samen met Aleid Kruize Teslin Capital Management op. Frederik was in 2003 lid van de Commissie Tabaksblat die de Nederlandse Corporate Governance Code heeft opgesteld, en was jaren vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van Eumedion. Hij is bestuurder van diverse vennootschappen en stichtingen.

Jan-Jaap Bongers

Fondsmanager

Jan-Jaap Bongers (1980) studeerde bedrijfskunde in Rotterdam. Jan-Jaap was voorheen werkzaam bij ING Bank, de laatste jaren als director Structured Acquisition Finance, waar hij verantwoordelijk was voor de financiering van Private Equity transacties. Sinds augustus 2015 is hij werkzaam bij Teslin. 

Rombout Houben

Fondsmanager

Rombout Houben (1971) is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na een loopbaan als aandelenanalist bij IRIS/Robeco is hij in de periode 2005–2007 als senior portefeuille­manager onder andere verantwoordelijk geweest voor het fonds Robeco European Midcap Equities. Rombout is lid van de beleggings­commissie van Eumedion. Hij werkt sinds 2007 voor Teslin.

Peter Bos

Manager juridische zaken en compliance

Peter Bos (1977) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Voor zijn overstap naar Teslin in augustus 2014 was hij senior legal counsel bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Daarvoor was hij advocaat-medewerker financieel recht bij advocatenkantoor Spigthoff. Als bedrijfsjurist houdt hij zich onder andere bezig met de steeds intensievere wet- en regelgeving die bij het beheren van vermogen aan de orde komt.

 

Koos van der Helm

Finance & operations manager

 

Koos van der Helm (1961) studeerde Organization & Management aan de Universiteit van Amsterdam. Voor indiensttreding bij Teslin was hij Risk & Quality Director bij PwC Advisory en daarvoor Finance & Administration Director bij Booz & Co. Bij Teslin houdt hij zich bezig met onder andere financiën, risicomanagement, personeelszaken en IT.

 

Roderik Los

Relatiebeheer

Roderik Los (1977) heeft geneeskunde in Leiden en bedrijfskunde in Amsterdam gestudeerd. Na zijn studie begon Roderik als management trainee bij ING Bank waar hij bij Corporate Finance (M&A en ECM) en Global Credit Restructuring laatstelijk als Director actief was. Vervolgens heeft hij drie jaar gewerkt bij Ingka Investments (onderdeel IKEA) als Senior Investment Manager. Sinds november 2019 is Roderik werkzaam bij Teslin.

Ben-Kees Eeltink

Relatiebeheer

Ben-Kees Eeltink (1962) is vanaf zijn studie informatica/econometrie actief met beleggen. In 2010 is hij bij Teslin in dienst getreden waar hij de verantwoordelijkheid voor het relatiebeheer op zich heeft genomen. Ben-Kees heeft onder meer bij Mabel, SS&C, ING en Vierlander/Paerel Vermogensbeheer gewerkt. Daarnaast heeft hij op projectbasis bij meerdere financiële instellingen een kijkje in de keuken kunnen nemen.

Philip van Es

Associate

Philip van Es (1983) heeft een master in Finance & Investments gehaald aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als investment analyst bij UBS Bank is hij in augustus 2014 het team van Teslin komen versterken. Philip heeft in 2016 de opleiding tot Chartered Financial Analyst succesvol afgerond.

Kasper Faas

Associate

Kasper Faas (1989) studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna was hij werkzaam bij ABN AMRO, de laatste jaren als Associate Director Structured Finance, waar hij verantwoordelijk was voor de financiering van energieproducenten en toeleveranciers. Sinds juli 2020 is hij werkzaam bij Teslin.

 

Diederik van de Wiel

Associate

Diederik van de Wiel (1992) heeft zijn bachelor Econometrie & Operationele Research in Tilburg behaald en heeft daar ook de master Quantitative Finance and Actuarial Science afgerond. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij Deloitte (Financial Risk Management) en Lincoln International. Sinds september 2016 is hij werkzaam bij Teslin.

Stefan Farisi

Associate

Stefan Farisi (1990) heeft zijn masters Financial Economics en Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij ABN AMRO, Gimv en Houthoff Buruma. Sinds november 2016 is hij werkzaam bij Teslin.

Lars van den Enk

Analist

Lars van den Enk (1994) heeft een master in Financial Economics behaald aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam en een master in Quantitative Finance aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan bij onder andere Deutsche Bank en SilverCross Investment Management. Sinds januari 2019 is hij werkzaam bij Teslin

Vince Dentener

Analist

Vince Dentener (1991) heeft zowel zijn bachelor Econometrics & Operations Research als zijn master Quantitative Finance and Actuarial Science behaald aan Tilburg University. Hij heeft tijdens zijn studie werkervaring opgedaan bij onder andere PwC, Lincoln International en Barclays Investment Bank. Vince is sinds april 2019 werkzaam bij Teslin.

Lennard Groenendijk

Analist

Lennard Groenendijk (1996) heeft na zijn bachelor Economics and Business Economics zijn master Financial Economics behaald aan Maastricht University. Hij heeft tijdens zijn studie stage bij Teslin gelopen en is in oktober 2019 in dienst getreden.

Quentin Stikkers

Analist

Quentin Stikkers (1995) heeft na zijn bachelor Economics and Business Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen zijn master Financial Economics behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens zijn studie werkte hij bij Deutsche Bank, Nomura en Victus Participations. Sinds september 2020 is hij werkzaam bij Teslin.

Myrte Visser

Bedrijfsjurist

Myrte Visser (1994) heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit (specialisaties: Financieel recht en Ondernemingsrecht). Tijdens haar studie deed zij ervaring op bij Keijser Van der Velden Advocaten en Grolsch. Sinds december 2018 is zij werkzaam bij Teslin.

 

Chelby Korevaar

Fondssecretaris

Chelby Korevaar (1993) heeft een opleiding tot directie­secretaresse / management­assistente gevolgd. Na een stageperiode op het directiesecretariaat bij de Rabobank is zij sinds oktober 2013 werkzaam bij Teslin.

Giana Sciascera

Fondssecretaris

Giana Sciascera (1967) heeft haar loopbaan opgebouwd in de financiële dienstverlening bij ABN Amro waar zij diverse functies heeft bekleed, onder andere binnen Asset Management, Financial Markets en ALM Risk & Compliance. Daarnaast heeft zij diverse opleidingen gevolgd en afgerond, waaronder NIBE Wft en Schoevers. Giana is sinds 1 mei 2018 in dienst bij Teslin.

 

Corinne Valkenburg

Management assistent

Corinne Valkenburg (1971) heeft een secretaresse-opleiding en de MEAO afgerond. Haar werkervaring is afwisselend en veelzijdig; zij heeft vele jaren als bedrijfsleider in de horeca gewerkt en later als officemanager bij een trainingsinstituut. Corinne is sinds september 2014 bij Teslin werkzaam. 

Gerdien van Voskuilen

Management assistent

Gerdien van Voskuilen (1969) heeft na haar opleiding bij Schoevers ervaring opgedaan als managementassistente in uiteenlopende branches, waaronder de advocatuur en het onderwijs. Ook heeft zij diverse jaren als zelfstandig ondernemer opdrachten gedaan voor bedrijven waaronder (semi)overheden en multinationals. Gerdien is bij Teslin in dienst sinds juni 2018.

 

Astrid Brouwer

Assistent relatiebeheer

Astrid Brouwer (1966) is na haar studie informatiemanagement onder andere werkzaam geweest als information researcher bij diverse strategy consultants zoals BCG, Booz & Co. en Bain & Company. Daarna heeft zij diverse Nederlandse modebedrijven ondersteund op het gebied van sales en marketing op de Duitstalige markt. Astrid is in dienst sinds juni 2019.

 

Terug naar boven