×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Werken bij Teslin

Als ondernemend aandeelhouder zijn wij nauw betrokken bij strategische, juridische, bestuurlijke en financiële vraagstukken van de beursgenoteerde bedrijven waarin wij investeren. Wij beleggen in ambitieuze, beursgenoteerde bedrijven (small en mid caps) in Europa, met een focus op bedrijven in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Scandinavische landen.

Teslin Capital Management is daarom doorlopend op zoek naar ambitieuze en getalenteerde kandidaten om ons investeringsteam te versterken of om onze organisatie te ondersteunen.

Denk jij hierin een rol te kunnen spelen? Neem dan contact op met Teslin via 0343 - 55 44 49 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

“Door kritisch mee te denken en vragen te stellen draag je bij aan de investeringsfilosofie van Teslin”

| Werken bij Teslin | Interview

Lisa Schellens studeerde International Business aan de Rijksuniversiteit in Groningen en deed een Master Financial Management aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij startte met het Wholesale Banking Traineeship bij ING, en werkte daar in het TMT (Telecom, Media, Technology) en Healthcare team. In januari 2022 is zij gestart bij Teslin.

“Je wordt hier nooit een one trick pony”

| Werken bij Teslin | Interview

Myrte Visser (26) studeerde rechten, met als specialisaties Financieel recht en Ondernemingsrecht, in Nijmegen. Zij liep stages bij een advocatenkantoor en Grolsch. Sinds december 2018 is zij jurist bij Teslin. Het is precies wat ze zocht: veel afwisseling in het werk en collega’s waar je zo kunt binnenlopen.

“Het is gaaf werk en het is een gaaf team. Je bent vanaf dag 1 onderdeel van de familie.”

| Werken bij Teslin | Interview

Quentin Stikkers (25) studeerde Economie in Groningen en deed een Master Financial Economics in Rotterdam. Hij liep stages bij twee internationale banken en een investeringsfonds en is in september 2020 als analist gestart bij Teslin. Hij voelt zich daar volledig op zijn plaats, ondanks de rare starttijd midden in een pandemie.

Teslin zoekt een Assistent Relatiebeheer

| Werken bij Teslin | Vacatures

Teslin zoekt een Assistent Relatiebeheer die samen met een collega de afdeling relatiebeheer ondersteunt met allerhande werkzaamheden voor 4 - 5 dagen per week. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een informele en groeiende organisatie op een prachtige locatie in het midden van het land.

Terug naar boven