×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs2020/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Werken bij Teslin

Als ondernemend aandeelhouder zijn wij nauw betrokken bij strategische, juridische, bestuurlijke en financiële vraagstukken van de beursgenoteerde bedrijven waarin wij investeren. Zowel in Nederland, België als Duitsland. Teslin Capital Management is daarom doorlopend op zoek naar ambitieuze en getalenteerde kandidaten om ons investeringsteam te versterken of om onze organisatie te ondersteunen.

Denk jij hierin een rol te kunnen spelen? Neem dan contact op met Teslin via 0343 - 55 44 49 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Teslin zoekt een secretarieel/administratief medewerker (M/V) (Startersfunctie)

| Werken bij Teslin | Vacature

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste secretarieel/administratief medewerker (MV) met gevoel voor cijfers. Wat wij bieden? Naast uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je een uitdagende en afwisselende baan binnen een enthousiast team in een bovendien prachtige omgeving. Het betreft een startersfunctie voor 32 tot 40 uur per week.

“Je wordt hier nooit een one trick pony”

| Werken bij Teslin | Interview

Myrte Visser (26) studeerde rechten, met als specialisaties Financieel recht en Ondernemingsrecht, in Nijmegen. Zij liep stages bij een advocatenkantoor en Grolsch. Sinds december 2018 is zij jurist bij Teslin. Het is precies wat ze zocht: veel afwisseling in het werk en collega’s waar je zo kunt binnenlopen.

“Het is gaaf werk en het is een gaaf team. Je bent vanaf dag 1 onderdeel van de familie.”

| Werken bij Teslin | Interview

Quentin Stikkers (25) studeerde Economie in Groningen en deed een Master Financial Economics in Rotterdam. Hij liep stages bij twee internationale banken en een investeringsfonds en is in september 2020 als analist gestart bij Teslin. Hij voelt zich daar volledig op zijn plaats, ondanks de rare starttijd midden in een pandemie.

Terug naar boven