×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Werken bij Teslin

Als ondernemend aandeelhouder zijn wij nauw betrokken bij strategische, juridische, bestuurlijke en financiële vraagstukken van de beursgenoteerde bedrijven waarin wij investeren. Zowel in Nederland, België als Duitsland. Teslin Capital Management is daarom doorlopend op zoek naar ambitieuze en getalenteerde kandidaten om ons investeringsteam te versterken of om onze organisatie te ondersteunen.

Denk jij hierin een rol te kunnen spelen? Neem dan contact op met Teslin via 0343 - 55 44 49 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Teslin zoekt een student financieel recht en/of ondernemingsrecht

| Werken bij Teslin | Vacatures

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student financieel recht en/of ondernemingsrecht. Wil jij de tijdens je studie opgedane kennis in de praktijk brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

“Je wordt hier nooit een one trick pony”

| Werken bij Teslin | Interview

Myrte Visser (26) studeerde rechten, met als specialisaties Financieel recht en Ondernemingsrecht, in Nijmegen. Zij liep stages bij een advocatenkantoor en Grolsch. Sinds december 2018 is zij jurist bij Teslin. Het is precies wat ze zocht: veel afwisseling in het werk en collega’s waar je zo kunt binnenlopen.

“Het is gaaf werk en het is een gaaf team. Je bent vanaf dag 1 onderdeel van de familie.”

| Werken bij Teslin | Interview

Quentin Stikkers (25) studeerde Economie in Groningen en deed een Master Financial Economics in Rotterdam. Hij liep stages bij twee internationale banken en een investeringsfonds en is in september 2020 als analist gestart bij Teslin. Hij voelt zich daar volledig op zijn plaats, ondanks de rare starttijd midden in een pandemie.

Terug naar boven