×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Barco: Visioneering a bright tomorrow - Interview met CEO An Steegen

| Midlin | Interview

Barco’s kernactiviteit is beeldverwerking. CEO An Steegen is trots op haar bedrijf. “Bij Barco geloven we dat echt goede techniek begint met een duidelijke visie. Een visie op een betere, slimmere en gezondere wereld. Er is geen enkel ander bedrijf ter wereld in dezelfde markten dat even breed en hoogkwalitatief is als Barco.” Zij legt het graag uit.

Keep calm and carry on. Achter de wolken schijnt de zon.

| Midlin | Interview

In een boekjaar dat gekenmerkt had moeten worden door coronaherstel, gooiden de oorlog in Oekraïne en de daarmee gepaard gaande sancties roet in het eten. Dat leidde na het prachtige resultaat van vorig jaar tot een negatief rendement dit jaar. De ontwikkelingen bij de bedrijven in portefeuille van Midlin geven echter geen reden tot zorg. En het negatieve beurssentiment biedt ook kansen; er werden twee nieuwe bedrijven toegevoegd aan de portefeuille. Rombout Houben blikt samen met zijn collega’s Philip van Es, Kasper Faas, Stefan Farisi en Lennard Groenendijk terug op een bewogen jaar.  

Onbestendig weer met hier en daar een bui

| Midlin | Interview

Midlin sloot een jaar met ups en downs af waarin sommige bedrijven beter presteerden dan verwacht, andere zorgen baarden en een nieuwe aanwinst werd verwelkomd. Fondsmanager Rombout Houben en senior associate Marco Vermeer doen verslag van een hier en daar hobbelige rit.

Reddingsoperatie Fagron levert 100% rendement op

| Midlin | Interview

De financiers die Fagron bijna een jaar geleden van de ondergang hebben gered, kunnen tevreden terugblikken op hun reddingsoperatie. In mei vorig jaar kochten ze nieuwe Fagron-aandelen voor € 5,79 per stuk. Inmiddels staat de koers al weken ruim boven de € 11 en even zelfs boven de € 12. De ‘reddende engelen’ hebben in twaalf maanden tijd dus een rendement van circa 100% gemaakt.

 

Terug naar boven