×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

| Teslin | Persbericht

Teslin heeft Sonja Hartsuijker benoemd als directeur bij Teslin Capital Management. Hartsuijker treedt in de voetsporen van Teslins’ mede-oprichtster Aleid Kruize, die per 1 januari terugtreedt. Bij Teslin wordt Hartsuijker onder meer verantwoordelijk voor Compliance, Legal, Risk, Finance & Control, Marketing en HR en vormt samen met Hein van Beuningen de directie.

Na haar studie privaatrecht aan de universiteiten van Utrecht en Nottingham, begon Hartsuijker haar loopbaan bij de HR-tak van Unilever. Hartsuijker is sinds 2007 werkzaam in de financiële dienstverlening. Voor haar komst naar Teslin bekleedde zij onder meer verschillende functies bij Intertrust en had onder andere als managing director de leiding over het kantoor op Curaçao.

Aleid Kruize heeft samen met Frederik van Beuningen in 1991 Teslin Capital Management opgericht. Tijdens haar 33-jarige loopbaan bij Teslin groeide het team van de Nederlandse investeerder naar dertig medewerkers. “Het was prachtig om samen met Frederik Teslin op te richten en te zien uitgroeien tot een belangrijke partij in dit segment”, zegt Kruize. “Het verder uitbouwen en laten groeien van Teslin de afgelopen jaren samen met Hein was een periode die ik niet had willen missen en ik heb er alle vertrouwen in dat Teslin een mooie toekomst tegemoet gaat.”

Teslin heeft momenteel een beheerd vermogen van 1,2 miljard euro via de fondsen Teslin Participaties, Midlin, Gerlin Participaties en RPC. Het groeide de afgelopen decennia uit tot dé investeerder in kleine en middelgrote Nederlandse (beursgenoteerde) ondernemingen waarin het als betrokken langetermijnbelegger substantiële belangen heeft. Het belegt met de fondsen Midlin en Gerlin ook in kleinere beursgenoteerde ondernemingen in onder meer België, Duitsland, Zwitserland, Zweden en Oostenrijk.

Hein van Beuningen: “Met de komst van Sonja Hartsuijker begint er weer een nieuwe fase waarin we verder zullen groeien”, aldus Van Beuningen. “Dat Teslin er zo goed voorstaat is natuurlijk mede dankzij Aleid. Het was ontzettend fijn om de afgelopen jaren samen met haar te werken aan het verder uitbouwen van de positie van Teslin als betrokken langetermijnbelegger.”

Terug naar boven