Goede investeringen

Teslin biedt investeerders vijf fondsen aan, elk met hun eigen karakteristieken. Daarnaast is het mogelijk om Teslin een mandaat te geven. U leest hier over de kenmerken en mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

gerlin logo

Gerlin NV neemt belangen van ten minste 5% in aan de Duitse beurs genoteerde kleine ondernemingen met een beurswaarde van € 30 – € 500 miljoen op het eerste moment van investeren (mid en small caps).

Midlin NV belegt in Nederlandse, Duitse en andere Europese beursgenoteerde ondernemingen met een marktkapitalisatie van gemiddeld € 500 miljoen (small en mid caps). Anders dan bij Darlin en Todlin, neemt Midlin ook belangen kleiner dan 5%.

Todlin NV neemt belangen van ten minste 5% in Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen met een beurswaarde tot € 100 miljoen op het eerste moment van investeren (small en micro caps).

Darlin NV neemt belangen van ten minste 5% in Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen met een beurswaarde van € 100 – € 400 miljoen op het eerste moment van investeren (small caps).

Beleggingsmaatschappij "Rhoon, Pendrecht en Cortgene" BV (RPC) belegt in landelijk onroerend goed zoals bouwlanden, ondergronden, boerderijen en andere opstallen, weilanden, grienden, recreatieve complexen zoals een golfbaan of een manege, landgoederen en openbare wegen en deelnemingsrechten in vennootschappen die dergelijke onroerend goederen bezitten.

Mandaten

Voor investeerders die graag een eigen portefeuille willen opbouwen van grotere belangen in Nederlandse, Duitse of Belgische beursgenoteerde bedrijven en daarbij wellicht gebruik willen maken van de deelnemingsvrijstelling, is het mogelijk om Teslin een mandaat te geven.

Fondskeuze

Onze portefeuilles hebben elk hun eigen karakteristieken. Graag stellen wij u enkele korte vragen die bij uw keuze richtinggevend kunnen zijn.

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren