×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

| Gerlin Participaties | Nieuws

Op 15 juni was het zo ver en werd de herstructurering van Gerlin, dat investeert in kleine en middelgrote Duitse beursgenoteerde bedrijven, succesvol afgerond. Met het passeren van de laatste akte van een hele reeks ging Gerlin NV door een fusie op in Gerlin Participaties Coöperatief UA. 

De herstructurering was een belangrijke stap voor de verdere groei van het fonds. Gerlin Participaties kan nu weer nieuwe participaties uitgeven. Bestaande aandeelhouders kunnen hun belang weer verder uitbreiden en nieuwe investeerders toetreden. Door de nieuwe structuur is het voor vennootschappelijke investeerders mogelijk om vanaf € 250.000 te investeren met gebruikmaking van de deelnemingsvrijstelling.

Fondsmanager Rombout Houben: ‘De juridische herstructurering is belangrijk voor de verdere ontwikkeling van het fonds Gerlin Participaties. Bestaande en nieuwe vennootschappelijke investeerders investeren ook in de nieuwe structuur met deelnemingsvrijstelling in Duitse small caps. Door het aantrekken van nieuw kapitaal zal de portefeuille met acht participaties de komende jaren verder uitgebouwd kunnen worden. Gerlin realiseerde sinds de oprichting in oktober 2016 een gemiddeld rendement van meer dan 10% per jaar en presteerde daarmee aanzienlijk beter dan de markt’. 

Mocht u interesse hebben om te investeren in Gerlin Participaties dan kunt u voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact opnemen met Teslin (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Profiel Gerlin Participaties

Gerlin Participaties houdt substantiële belangen in kleinere Duitse beursgenoteerde bedrijven met een waardecreërend vermogen en solide balansverhoudingen. De beurswaarde op het eerste moment van investeren bedraagt maximaal € 1 miljard. Gerlin Participaties houdt belangen tussen de 5% en 10% in acht tot twaalf bedrijven. Investeerders die vanuit een vennootschap investeren komen in aanmerking voor de deelnemingsvrijstelling.

Dit is reclame. Gerlin Participaties is opgenomen als beleggingsinstelling in het register dat wordt gehouden door de Autoriteit Financiële Markten. De verhandelbaarheid van de deelnemingsrechten in Gerlin Participaties is beperkt, omdat Gerlin Participaties een closed-end beleggingsinstelling is. Zie voor meer informatie over dit risico het informatiememorandum van Gerlin Participaties en het essentiële informatiedocument.

Terug naar boven