×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 secondsTodlin

Op 8 juni 2017 heeft de aandeelhoudersvergadering van Todlin ingestemd met het voorstel tot oprichting van Teslin Participaties Coöperatief UA (‘Teslin Participaties’). Midden juni is Teslin Participaties opgericht en begin juli heeft Todlin haar portefeuille met belangen in Nederlandse beursgenoteerde bedrijven ingebracht.

Todlin logo | TESLIN

Waarde en rendementen Todlin


Intrinsieke
waarde
per 30-09-2023
€ 30.255,51

Rendement
(per 30-09-2023)
(inclusief herbelegd dividend)
0,4%

Rendementen Todlin*
2021 36,4%
2020 11,6%
2019 27,7%
2018 -23,8%
2017 35,2%

Inclusief herbelegd dividend, na aftrek van lopende kosten
Uitgekeerd dividend Todlin

Todlin streeft ernaar jaarlijks een ten minste gelijkblijvend dividend uit te keren.

BNP Paribas SA, Netherlands branch berekent iedere eerste werkdag van de week de intrinsieke waarde. KPMG Accountants NV, onze externe accountant, controleert de jaarrekening en de waardering per boekjaareinde.


De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.


Participeren in Todlin

Op 1 respectievelijk 8 juni 2017 hebben de aandeelhoudersvergaderingen van Darlin en Todlin ingestemd met het voorstel tot oprichting van Teslin Participaties Coöperatief UA (‘Teslin Participaties’). Op 14 juni 2017 is Teslin Participaties opgericht. Op 6 juli 2017 hebben Darlin en Todlin hun portefeuilles met belangen in Nederlandse beursgenoteerde bedrijven ingebracht in Teslin Participaties. Darlin en Todlin hebben hiervoor participaties in Teslin Participaties verkregen.

Vanaf 6 juli 2017 is het mogelijk te participeren in Teslin Participaties. Klik hier voor meer informatie over participatie in Teslin Participaties.

Als participant in Teslin Participaties bent u mede-eigenaar van een aantal veelbelovende en bovengemiddeld presterende bedrijven die wij zorgvuldig selecteren en intensief beheren. Net als wij investeert u met een langetermijnvisie, omdat u weet dat duurzame waardecreatie een langetermijnvisie vereist. Teslin Participaties betaalt jaarlijks een contant dividend aan haar participanten, waarbij het beleid is te streven naar minimaal een gelijkblijvend en bij voorkeur een licht stijgend dividend.

Secundaire markt

Het is mogelijk dat aandeelhouders hun belang in Todlin wensen te verkopen. Omdat Todlin geen aandelen inkoopt, zijn verkopers in beginsel aangewezen op verhandeling in de secundaire markt. Op basis van best effort wordt vraag en aanbod zo mogelijk bij elkaar gebracht. Uitgangspunt bij verhandeling is de intrinsieke waarde zoals gepubliceerd op de website van Teslin.

Heeft u vragen hierover, neemt u dan contact op met Ben-Kees Eeltink of Roderik Los via 0343 - 55 44 49 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Documentatie Todlin

Todlin Jaarverslag


Terug naar boven