×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0003 seconds

U vindt hier beknopte informatie over de afzonderlijke bedrijven in de portefeuille van Teslin Participaties. Wilt u meer weten over deze bedrijven? Bezoek dan de websites.

Accell richt zich internationaal op de midden en hogere segmenten van de markt voor fietsen en fietsonderdelen en -accessoires. De onderneming heeft marktleidende posities in Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Finland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De bekendste merken van Accell zijn Batavus (NL), Sparta (NL), Koga (NL), Loekie (NL), Ghost (DE), Haibike (DE), Winora (DE), Raleigh en Diamondback (UK, US, CA), Lapierre (FR), Tunturi (FI), Atala (IT), Redline (US) en XLC (internationaal).

Bezoek de website »

Accsys is gespecialiseerd in het bewerken van hout(snippers), waardoor snelgroeiend naaldhout de eigenschappen krijgt van het allerbeste tropisch hardhout. Accsys doet dit op basis van het chemische proces ‘acetylatie’. De onderneming kenmerkt zich door nieuwe hoogwaardige ontwikkelingen op het terrein van chemisch modificeren (acetyleren) van hout. Het geacetyleerd hout wordt onder de merknaam Accoya® in meer dan 59 landen verkocht. De geacetyleerde houtsnippers worden op de markt gezet onder de merknaam Tricoya®.

Bezoek de website »

Acomo is een internationale groep van handelsbedrijven in de productgroepen noten en specerijen, eetbare zaden, thee en voedselingrediënten. Naast de handelsrol is Acomo ook actief in verschillende vormen van het bewerken van haar producten. Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, overbrugt Acomo vandaag de dag de behoeften van leveranciers en klanten in meer dan 90 landen.


Bezoek de website »

Besi is een toeleverancier van machines aan de chipindustrie. De onderneming is actief in de back-end, het segment waarin machines worden geleverd voor de assemblage van chips en heeft hier een leidende globale positie. Besi ontwerpt, ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt deze machines.

Bezoek de website »

 

Beter Bed is een Europese retailorganisatie die haar klanten op betaalbare wijze elke dag opnieuw zo comfortabel en gezond mogelijk wil laten slapen. Dit doet de onderneming via de winkels en eigen webshops met de formules: Matratzen Concord, Beter Bed, Beddenreus, El Gigante del Colchón, Literie Concorde en Sängjätten. De winkelformules staan voor producten van goede kwaliteit, een uitstekend advies en altijd de best mogelijke deal.

Bezoek de website »

ICT staat voor Industriële Computer Toepassingen en richt zich op slimme oplossingen binnen de industrie, infrastructuur en gezondheidszorg. ICT is actief in Nederland.

Bezoek de website »

 

Kendrion ontwikkelt, produceert en verkoopt elektromagnetische (sub)systemen en mechatronische oplossingen. De producten die zij levert worden, onder andere, gebruikt in auto's, machines en robots en zorgen voor de automatisering en aansturing van processen. De omzet is voor 2/3 afhankelijk van automotive, het restant van de overige industrie.

Bezoek de website »

Brill is opgericht in 1683 in Leiden. Vandaag de dag is Brill een wetenschappelijke uitgeverij op het gebied van de alfawetenschappen met vestigingen in Leiden, Boston en Singapore. Het bedrijf streeft naar een mooie autonome groei en een stijgend marktaandeel in haar niche markten.

Bezoek de website »

 

Nedap NV wil ‘markten in beweging brengen met technologie die ertoe doet’. Nedap is actief in verschillende markten met technologie (hardware en software) die samen vier kerntechnologiën delen. Nedap is actief met, onder andere, software voor de ouderenzorg en voor de uitzendbranche, producten voor stalautomatisering, winkeldiefstal- en gebouwbeveiliging en personen- en voertuigidentificatie.

Bezoek de website »

 

Neways ontwikkelt, produceert en assembleert: van printed circuit boards, (micro-) elektronica en kabeloplossingen tot complete box-built producten en systemen. Ook service, reparatie en product lifecycle management zijn onderdeel van het integrale dienstenpakket van Neways. Het bedrijf heeft twaalf werkmaatschappijen, gevestigd in Nederland, Duitsland, Oost-Europa en China.

Bezoek de website »

 

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.700 medewerkers. Ordina bedenkt, bouwt en beheert ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Ordina streeft naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die ertoe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doet het bedrijf door samen met haar klanten duurzaam te innoveren.

Bezoek de website »

 

Sligro is marktleider in de Nederlandse foodservice markt met een fijnmazig netwerk van circa 50 zelfbedienings-groothandels en 10 bezorg­groothandels. Daar kan de klant kiezen uit 75.000 producten. Dagvers of lang houdbaar, van een A-merk of het huismerk en vaak ook met een biologisch keurmerk. Het bedrijf wil in België ook een sterke marktpositie verwerven.

Bezoek de website »

Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern is vertegenwoordigt met 21 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.

Bezoek de website »

Technologiebedrijf TKH is een internationaal opererende groep ondernemingen, die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve Telecom, Building en Industrial Solutions.

Bezoek de website »

Terug naar de fondspagina »

 

Terug naar boven