×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs2020/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

U vindt hier beknopte informatie over de afzonderlijke bedrijven in de portefeuille van Teslin Participaties. Wilt u meer weten over deze bedrijven? Bezoek dan de websites.

Accell

Accell richt zich internationaal op het midden en hogere segment van de markt voor fietsen, fietsonderdelen en -accessoires. De onderneming is marktleider in meerdere landen in Europa, waaronder Nederland, België en Duitsland. De bekendste merken van Accell zijn Batavus (NL), Sparta (NL), Koga (NL), Loekie (NL), Ghost (DE), Haibike (DE), Winora (DE), Raleigh (UK), Lapierre (FR) en XLC (internationaal).

Bezoek de website »

Accsys

Accsys is gespecialiseerd in het bewerken van hout(snippers), waardoor snelgroeiend naaldhout de eigenschappen krijgt van tropisch hardhout. Accsys doet dit op basis van het chemische proces ‘acetylatie’. Het geacetyleerde hout wordt onder de merknaam Accoya® in meer dan 50 landen verkocht. De geacetyleerde houtsnippers worden op de markt gezet onder de merknaam Tricoya®.

Bezoek de website »

Acomo

Acomo is een internationale groep van handels- en distributiebedrijven in de productgroepen noten en specerijen, eetbare zaden, thee en voedingsingrediënten. Naast de handel is Acomo ook actief in verschillende vormen van het bewerken van haar producten. Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, overbrugt Acomo vandaag de dag de behoeften van leveranciers en klanten in meer dan 90 landen.

Bezoek de website »

BESI

Besi is een toeleverancier van machines aan de chipindustrie. De onderneming is actief in de ‘back-end’ van de leveringsketen; het segment waarin machines worden geleverd voor de assemblage van chips. Hierin heeft het bedrijf op wereldschaal een leidende positie. Besi ontwerpt, ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt deze machines.

Bezoek de website »

 

Beter Bed

Beter Bed Holding is een retailorganisatie met vestigingen in Nederland, België en Zweden die haar klanten op betaalbare wijze elke dag opnieuw zo comfortabel en gezond mogelijk wil laten slapen. Dit doet het via de winkels en eigen webshops van de formules Beter Bed, Beddenreus en Sängjätten. De winkelformules staan voor producten van goede kwaliteit, een uitstekend advies en altijd de best mogelijke deal. Daarnaast ontwikkelt en verkoopt Beter Bed Holding slaapproducten van het merk ‘M-Line’ via haar groothandelsorganisatie DBC.

Bezoek de website »

CM.com

CM.com verbindt bedrijven met de mobiele telefoons van miljarden consumenten wereldwijd. Het technologiebedrijf heeft een platform waarmee bedrijven direct kunnen communiceren met hun (potentiële) klanten via de smartphone. Het platform geeft flexibele toegang tot meer dan 60 netwerkbeheerders, maar ook tot alternatieve berichtenservices, zoals Whatsapp of Wechat.

Bezoek de website »

 

ICT Group

ICT staat voor Industriële Computer Toepassingen en richt zich op slimme oplossingen binnen de industrie, infrastructuur en gezondheidszorg. Het bedrijf heeft meer dan 1.400 medewerkers en zet deze in via detachering, op projecten en voor de ontwikkeling van eigen software producten. ICT is actief in Nederland, België, Zweden en Duitsland.

Bezoek de website »

 

Kendrion

Kendrion ontwikkelt, produceert en verkoopt elektromagnetische (sub)systemen en mechatronische oplossingen voor de automobiel en industriële markten. Binnen automobiel worden haar producten o.a. gebruikt om de veiligheid en het comfort te verhogen. Binnen de industrie levert de onderneming o.a. spoelen, deurmagneten en remmen. De omzet is voor iets meer dan de helft afhankelijk van automobiel. Het bedrijf heeft locaties in Nederland (hoofdkantoor), Duitsland, Roemenië, Verenigde Staten, China en India.

Bezoek de website »

Koninklijke Brill

Brill heeft een lange historie. Opgericht in 1683 is Brill vandaag de dag een wetenschappelijke uitgeverij op het gebied van de alfawetenschappen met vestigingen in Leiden, Boston en Singapore. Het bedrijf streeft naar een gebalanceerde portefeuille van boeken, tijdschriften en databases.

Bezoek de website »

 

Nedap

Nedap is een technologie bedrijf actief in verschillende ‘niche’ markten waarin ze een leidende positie kan innemen, specifiek in Nederland of op wereldniveau. Het bedrijf is gevestigd in Groenlo en er werken meer dan 700 mensen. Nedap heeft momenteel zeven marktgroepen, die zich o.a. richten op de zorg voor ouderen en gehandicapten, het beheer van stallen voor koeien en varkens en anti-diefstal en voorraadmanagementsystemen voor retailers.

Bezoek de website »

 

Ordina

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met meer dan 2.500 medewerkers. Ordina bedenkt, bouwt en beheert ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Binnen deze sectoren focust het bedrijf op het ontwikkelen van intelligente data-gedreven organisaties, digitale acceleratie, platformen, veiligheid en privacy. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland en België.

Bezoek de website »

 

Sligro Food Group

Sligro is marktleider in de Nederlandse foodservice markt met een fijnmazig netwerk van vestigen voor zelfbediening en bezorging. De klant kan kiezen uit ongeveer 75.000 producten. Dagvers of lang houdbaar, van A-merk tot huismerk en vaak ook met een biologisch keurmerk. Het bedrijf wil in België ook een sterke marktpositie verwerven en heeft daar de eerste stappen gezet door twee overnames en het openen van een eigen vestiging in Antwerpen.

Bezoek de website »

Stern Groep

Stern is een van de grootste autodealerbedrijven in Nederland en heeft een positie in de top-3 op het gebied van automobiliteit. Stern vertegenwoordigt meer dan 20 toonaangevende automerken en heeft in toenemende mate een focus op andere mobiliteitsdiensten, zoals schade en onderhoud. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe.

Bezoek de website »

TKH Group

Technologiebedrijf TKH is een internationaal opererende groep van ondernemingen, die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve oplossingen binnen de telecom, bouw en industrie. Binnen deze sectoren heeft het bedrijf zeven verticale groeimarkten gedefinieerd waar het zich op richt, waaronder glasvezelnetwerken, zorg, tunnel & infrastructuur, bandenbouwmachines en cameratechnologie voor industriële toepassingen.

Bezoek de website »

Terug naar de fondspagina »

 

Terug naar boven