×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Transparantie en integriteit bouwen vertrouwen op - Interview met Achim Weick, CEO van EQS Group

| Gerlin Participaties | Interview

De samenleving stelt steeds hogere eisen aan bedrijven en organisaties waarmee zij in contact komt. Zijn zij te vertrouwen als het gaat om het welzijn van hun werknemers, de belangen van hun leveranciers, de bescherming van het milieu, het voorkomen van corruptie en het transparant informeren van zowel aandeelhouders als andere stakeholders?

Gerlin goed voorbereid op koude winter

| Gerlin Participaties | Interview

Duitse consumenten en bedrijven zijn somberder dan die in andere landen. Beleggers zijn terughoudend en dat raakt ook de koersen van de bedrijven van Gerlin. Ondanks dat zijn de resultaten bij de meeste bedrijven goed. Fondsmanager Rombout Houben, associates Philip van Es, Kasper Faas, Stefan Farisi en Lennard Groenendijk kijken terug op een jaar waarin onzekerheid troef was en er twee nieuwe belangen werden opgebouwd.  

Het juiste doen – Interview met Arne Schneider, CEO Elmos Semiconductor

| Gerlin Participaties | Interview

Elmos zette dit jaar zijn positieve bedrijfsresultaten van het eerste kwartaal voort met een aanzienlijke stijging van de omzet en winst in het tweede kwartaal. De EBIT-marge steeg tot 23,8% vergeleken met 15,9% vorig jaar. Deze resultaten zijn bijzonder sterk als we kijken naar de gestegen prijzen voor materialen, de naweeën van de pandemie en de aanhoudende geopolitieke onrust. Ondanks de huidige uitdagingen is CEO Arne Schneider optimistisch over de toekomst.

Wetenswaardigheden van een fonds in opbouw

| Gerlin Participaties | Interview

Een dreigende handelsoorlog leidt tot onzekerheid en dalende koersen, maar biedt ook interessante mogelijkheden voor een fonds in opbouw. Gerlin breidt de portefeuille uit en houdt de vinger aan de pols bij bestaande belangen. Fondsmanager Rombout Houben en senior associate Marco Vermeer over kansen en uitdagingen.

Teslin heeft het tij flink mee in Duitsland

| Gerlin Participaties | Interview

Beleggen in Duitsland heeft zijn voordelen, weten ze bij Teslin. "De Duitse beurswereld biedt veel meer keuze dan Nederland", zegt directeur Hein van Beuningen. "We zoeken het graag dicht bij huis. We willen onze deelnemingen doorgronden."

Terug naar boven