×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0036 seconds

U vindt hier beknopte informatie over de afzonderlijke bedrijven in de portefeuille van Midlin. Wilt u meer weten over deze bedrijven? Bezoek dan de websites.

Beter Bed is een Europese retailorganisatie die haar klanten op betaalbare wijze elke dag opnieuw zo comfortabel en gezond mogelijk wil laten slapen. Dit doet de onderneming via de winkels en eigen webshops met de formules: Matratzen Concord, Beter Bed, Beddenreus, El Gigante del Colchón, Literie Concorde en Sängjätten. De winkelformules staan voor producten van goede kwaliteit, een uitstekend advies en altijd de best mogelijke deal.

Bezoek de website »

Brunel heeft elfduizend intelligente medewerkers die iets met techniek hebben. Vanuit meer dan honderd kantoren in ruim veertig landen plaatst Brunel die hoogopgeleide specialisten tijdelijk bij ambitieuze projecten in de olie- en gasindustrie, de onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen van industriële bedrijven en de IT-afdelingen van grote banken.

Bezoek de website »

Het Duits-Nederlandse CENTROTEC zorgt met zijn hoogrendementsketels, rookgasafvoersystemen, ventilatiesystemen en warmtepompen voor een prettig binnenklimaat, op een milieuvriendelijke en energiezuinige wijze. Ze worden verkocht onder de bekende merknamen van Wolf, Brink en Ubbink in meer dan vijftig, vooral Europese, landen.

Bezoek de website »

Fagron is wereldmarktleider in farmaceutische grondstoffen en bereidingen, oftewel 'compounding'. Kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel bij het van oorsprong Rotterdamse bedrijf. Fagron profiteert van de wereldwijd toenemende behoefte naar farmaceutische zorg op maat. Het bedrijf is in meer dan dertig landen wereldwijd actief.

Bezoek de website »

 

First Sensor maakt geavanceerde, optische stralings- en druksensoren die betrouwbaar precisiewerk leveren. Het bedrijf doet dit voor een indrukwekkende lijst van vierduizend overwegend industriële klanten wereldwijd. Daarnaast heeft First Sensor een snelgroeiende activiteit van sensoren voor auto's.

Bezoek de website »

 

Kendrion ontwikkelt, produceert en verkoopt elektromagnetische (sub)systemen en mechatronische oplossingen. De producten die zij levert worden, onder andere, gebruikt in auto's, machines en robots en zorgen voor de automatisering en aansturing van processen. De omzet is voor 2/3 afhankelijk van automotive, het restant van de overige industrie.

Bezoek de website »

NEXUS ontwikkelt, verkoopt en implementeert software voor ziekenhuizen (hospital information system ofwel 'HIS') en voor medisch specialisten (software voor diagnostische afdelingen). Het bedrijf uit Baden Württemberg is de nummer drie in ziekenhuissoftware in Duitsland en Nederland en de nummer één in Zwitserland. In Duitsland is NEXUS marktleider in zes diagnostische markten.

Bezoek de website »

De NV Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap wil ‘markten in beweging brengen met technologie die ertoe doet’. Nedap is actief in acht verschillende markten met technologie (hardware en software) die samen vier kerntechnologiën delen. Nedap is actief met, onder andere, software voor de ouderenzorg en voor de uitzendbranche, producten voor stalautomatisering, winkeldiefstal- en gebouwbeveiliging en personen- en voertuigidentificatie. Naast het hoofdkantoor in Groenlo zijn er Nedap-vestigingen in België, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, China, Hong Kong, Dubai en Boston.

Bezoek de website »

 

Schaltbau ontwikkelt, produceert en verkoopt diverse producten die in locomotieven en treinstellen verwerkt zitten. Dochter Bode heeft een sterke marktpositie in trein- en busdeursystemen. Via dochter Pintch Bamag is Schaltbau actief in spoorwegovergangen en rangeertechnologie. Tot slot maakt het bedrijf ook producten voor de automotive en kapitaalgoederenindustrie.

Bezoek de website »

Sligro is marktleider in de Nederlandse foodservice markt met een fijnmazig netwerk van 48 zelfbedienings-groothandels en 10 bezorggroothandels. Daar kan de klant kiezen uit 60.000 producten. Dagvers of lang houdbaar, van een A-merk of het huismerk en vaak ook met een biologisch keurmerk. Het bedrijf wil in België ook een sterke marktpositie verwerven.

Bezoek de website »

Technotrans is gespecialiseerd in het koelen en verwarmen van machines. Zij levert technologie aan machinebouwers in diverse industrieën, zoals de printindustrie, laserindustrie en plastic-industrie. Het bedrijf is bekend om haar waterkoeling, maar levert ook oplossingen met lucht- en oliekoeling. Het bedrijf heeft verkoop- en servicekantoren in de belangrijkste industriële landen wereldwijd. De serviceomzet is een belangrijke winstbron van het bedrijf.

Bezoek de website »

 

Zooplus is Europa's grootste webwinkel voor huisdierproducten (voer en accessoires) met een marktaandeel van circa 50% en is actief in dertig landen met ruim 8.000 producten. Het bedrijf verkoopt merkproducten tegen prijzen die aanzienlijk lager zijn dan van dierenspeciaalzaken. Zooplus levert snel aan huis vanuit een groeiend netwerk aan lokale magazijnen.

Bezoek de website »

Terug naar de fondspagina »

 

Terug naar boven