×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0004 seconds

| Teslin | Persbericht

hein van beuningen portretHein van Beuningen (1970) komt over van Strategy& (voorheen Booz & Company), waar hij partner en strategieconsultant was in de Consumer & Retail en Financial Services Practices. Hij is sinds april 2012 lid van de Raad van Commissarissen van Teslin Capital Management. Deze functie legt hij bij aanvaarding van zijn nieuwe functie neer. In lijn met de investeringsfilosofie van Teslin zal Van Beuningen ook participeren in Teslin. 

Jan-Jaap Bongers (1980) was werkzaam bij ING Bank, de laatste jaren als Director Structured Acquisition Finance Mid Corporates, waar hij verantwoordelijk was voor het inrichten en beheren van financieringen voor private-equitytransacties.

Expansie

jan jaap bongers portret

Met deze uitbreiding van het team anticipeert Teslin op de groei van de huidige investeringsfondsen die zij beheert en op verdere expansie. Zo onderzoekt Teslin op dit moment de mogelijkheden om een Duits investeringsfonds te lanceren.

Expertise verbreden

Aleid Kruize, directielid van Teslin: "Beiden brengen met hun achtergrond in respectievelijk consultancy en financial analysis competenties en specialismen in die onze expertise en onze blik verbreden. Het zijn jonge vakmensen met een uitstekend track record die zich voor langere tijd willen committeren aan Teslin en onze investeringsfilosofie. Wij zien er naar uit om samen met hen Teslin verder te ontwikkelen en onze onderscheidende positie als investeerder in small- en midcaps nog verder te verstevigen."

Terug naar boven