×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0003 seconds

| Teslin | Persbericht

Teslin Capital Management heeft Koos van der Helm benoemd tot Finance & Operations Manager. Koos voegt zich bij het gestaag groeiende team in Maarsbergen en zal met zijn grote ervaring bijdragen aan de verdere expansie van Teslin.

Bij Teslin zal Koos (1961) zich bezighouden met een groot aantal interne taken, waaronder personeelszaken, financiën en risicomanagement. Koos brengt veel ervaring mee. Hij was tot voor kort Risk & Quality Director bij PricewaterhouseCoopers Advisory en daarvoor Finance & Administration Director bij Booz & Co. waarbij hij onder andere verantwoordelijk was voor de integriteit van de financiële administratie en de interne organisatie in een aantal landen en reviews deed op het gebied van compliance en kwaliteit.

“Met Koos haalt Teslin een schat aan expertise en ervaring in huis”, zegt Teslin-directeur Hein van Beuningen. “Zijn komst betekent een versterking van onze organisatie, wat ons zal helpen om op een solide basis verder te groeien en onze onderscheidende positie als langetermijninvesteerder te verstevigen en uit te breiden.”
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stampa – 020 404 2630
Heleen de Graaf – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gerrie Spaansen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Over Teslin

Teslin Capital Management is onafhankelijk en richt zich met de aandelenfondsen Gerlin, Midlin en Teslin Participaties en met mandaten op veelbelovende kleine beursgenoteerde bedrijven in Nederland en de landen direct om ons heen. De fondsbeheerders beoordelen ondernemingen op aspecten als de marktpositie, de strategie, het cashflow genererend vermogen, corporate governance en fatsoenlijk ondernemen. Teslin vertrouwt daarbij op de kracht van onafhankelijke, eigen analyses en constructieve relaties met het bestuur van de bedrijven. Teslin richt zich op verantwoorde waardecreatie op de lange termijn en stelt zich als mede-eigenaar op als een actieve en betrokken aandeelhouder. De verhandelbaarheid van de fondsen wordt verzorgd door NIBC Markets.

Terug naar boven