×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0004 seconds

| Teslin | Nieuws

Tijdens de Second Generation-bijeenkomst hebben relaties van Teslin op Landgoed Anderstein over deze dilemma’s van gedachten gewisseld met elkaar, de fondsbeheerders van Teslin en met ‘gelukseconoom’ drs Maurits Bruel.

Kansen en dilemma’s

Maurits Bruel en Teslin-bestuurder Frederik van Beuningen zetten in deze video hun visie uiteen over de kansen en dilemma’s bij het overdragen van vermogen aan de volgende generatie. Dilemma’s, omdat het loslaten van vermogen vaak moeilijk is. Kansen, omdat het betrekken van de volgende generatie bij het beheer van het vermogen helpt bij het voortzetten van de familiewaarden en bij het besef van goed rentmeesterschap.

Lange termijn

Dat sluit naadloos aan bij de investeringsfilosofie van Teslin. Wij zien bedrijven niet als handelswaar, maar verbinden ons voor langere tijd als mede-eigenaar. We zijn betrokken bij de bedrijven waarin we investeren en richten ons daarbij vooral op waardecreatie op de lange termijn. Wanneer ook u tot de conclusie komt dat investeren geen speculeren hoort te zijn, maar een investering in de toekomst en in de volgende generatie, dan nodigen wij u van harte uit om mede-eigenaar te worden van veelbelovende bedrijven.

Voor meer informatie over onze filosofie en werkwijze en participeren in een van de Teslin-fondsen kunt u contact opnemen met Ben-Kees Eeltink via 0343 55 44 49 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar boven