×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0003 seconds

| Gerlin | Nieuws

Gerlin staat voor goede investeringen in Duitsland, de sterkste en meest veerkrachtige economie van Europa. Het nieuwe fonds richt zich op aan de Duitse beurs genoteerde small caps. Duitsland heeft sinds de hervorming van de arbeidsmarkt, tien jaar geleden, maar liefst vier miljoen extra banen gecreëerd. De export verdubbelde in tien jaar tijd. De Duitse economie herstelde dan ook ongekend snel van de financiële crisis.

Volop aanleiding dus voor Teslin om, mede op verzoek van investeerders in onze andere fondsen, onze pijlen op Duitse ondernemingen te richten. We mikken met Gerlin met name op kwalitatief hoogwaardige beursgenoteerde bedrijven met goede toekomstperspectieven, veelal familiebedrijven of bedrijven waarin de CEO een groot belang heeft. Dit op basis van gedegen eigen analyse van sector, bedrijf, governance en duurzaamheid.

Met ons fonds Midlin NV investeren wij al ruim tien jaar op de Duitse beurs. Hierdoor zijn wij enthousiast geraakt over de mogelijkheden om op onze betrokken en actieve wijze een portefeuille in mooie Duitse ondernemingen op en uit te bouwen. Ons eigen analistenteam heeft de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar de stand en vooruitzichten van de Duitse economie, het Duitse bedrijfsleven en niet te vergeten naar een heel aantal kleinere, beursgenoteerde ondernemingen.

Afhankelijk van het investeringsbedrag is het mogelijk om gebruik te maken van de deelnemingsvrijstelling als men participeert met een vennootschap. Bij een directe deelname in Gerlin is hier een bedrag van € 5 miljoen mee gemoeid. Bij deelname via een stapelaar kan dit vanaf € 250.000.

Teslin staat voor goede investeringen. Voor een goed gevoel én een goed rendement.

Meer informatie over Gerlin treft u hier. Voor aanvullende informatie met betrekking tot het aanbod om deel te nemen in Gerlin en de bijbehorende risico's verwijzen wij naar het Informatiememorandum dat is opgesteld om u hierover voorafgaand aan mogelijke deelname aan Gerlin te informeren.

Voor een persoonlijk gesprek over de investeringsmogelijkheden en -perspectieven in Gerlin kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wilt u meteen een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Marijke de Bruyn. Dit kan telefonisch, 0343 - 55 44 49, of door het sturen van een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

afm3 vrijstelling prospectus 1176x146

 

Terug naar boven