×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0004 seconds

| Teslin | Nieuws

Frederik van Beuningen, mede-oprichter van Teslin, lichtte de investeringsfilosofie van Teslin toe. Hij besprak zes investeringen van Teslin die actief zijn in ‘mobiliteit’: Accell, First Sensor, Kendrion, Schaltbau, TKH en uiteraard Stern. Op deze wijze je investeringen zichtbaar en tastbaar maken past heel goed bij ons team, vertelt Frederik: “Je moet weten en begrijpen waarin je investeert.”

Dynamische toekomst

Vervolgens sprak Henk van der Kwast, CEO van Stern Groep, vol trots over de wijze waarop zijn onderneming de achterliggende, moeilijke jaren heeft doorstaan. De toekomst van Mobiliteit zal dynamischer zijn dan ooit tevoren. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van elektrisch rijden, car-sharing, Uber, zelfrijdende auto’s en drones? Henk beantwoordde deze vragen op weloverwogen wijze, maar heeft in het verleden ook veel initiatieven vanuit de markt zien stranden. Als dealer blijft goed inspelen op ontwikkelingen essentieel. Met het bedrijfsonderdeel Mango Mobility toonde hij zijn ware ondernemerschap: hij is erg tevreden over de goede marges in het segment van elektrisch vervoer tot 45 km/u.

Vliegende auto

Voor Robert Dingemanse was het feit dat een vliegtuig niet opstijgt vanaf de plaats waar je vertrekt en ook niet aankomt op de uiteindelijke bestemming dé motivatie om een vliegende auto, de PAL V (Personal Air and Land Vehicle) te ontwikkelen, vertelde hij tijdens zijn presentatie. Voorafgaand aan zijn toespraak zullen velen gedacht hebben dat het zo’n vaart niet zou lopen, maar in 2017 worden de eerste vliegende auto’s geleverd. Het applaus na het zien van de film van een vlucht met de auto sprak boekdelen en ook de vraag hoeveel koffers erin kunnen, verraadde de belangstelling.

Wilt u bij de volgende Teslin Investeerders Tafel aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar Ben-Kees Eeltink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De presentatie van Teslin over mobiliteit kunt u ook bij hem opvragen.

Terug naar boven