×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs2020/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

header investeren

Teslin investeert in veelbelovende bedrijven. Bedrijven die de ambitie hebben om beter te presteren dan marktgemiddeld. Met onze fondsen Gerlin, Midlin en Teslin Participaties tekenen we voor goede investeringen in beursgenoteerde bedrijven in het small en mid cap segment in Nederland en de ons direct omringende landen. En maken de bedrijven het niet waar, dan spreken wij het bestuur daar op aan en tonen onze betrokkenheid en gerichtheid op langetermijnwaardecreatie.

Bij Teslin geloven we in kleinere ondernemingen. Bedrijven die zich onder leiding van echte ondernemers bezighouden met zaken die u en wij begrijpen. Die gewoon dicht bij huis goed zichtbaar zijn.

In goed gezelschap

Als deelnemer in een van de fondsen van Teslin wordt u mede-eigenaar van een select aantal veelbelovende bedrijven. U bent dan in goed gezelschap van mede-ondernemers, investeerders en institutionele beleggers. Ook het management van Teslin belegt een substantieel deel van zijn vermogen in deze fondsen. Zo maken we samen van zeer dichtbij mee hoe goede bedrijven groeien en bloeien. Hoe investeringen floreren.

Bedrijfsbezoeken en kennismaken

We stellen u graag in de gelegenheid om regelmatig een bezoek te brengen aan een bedrijf waarin wij investeren en kennis te maken met het management daarvan. Als mede-eigenaar ontmoet u zo ook andere mede-eigenaren en het Teslin-fondsmanagement.

Grootte van uw participatie

De grootte van uw participatie hangt af van tal van aspecten zoals de omvang van uw vermogen, uw risicoprofiel, uw beleggingshorizon en de samenstelling van uw portefeuille. Wij investeren met een langetermijnvisie in een onderneming en blijven er dan ook over het algemeen langere tijd bij betrokken. Zo creëren we waarde voor de lange termijn. Dat moet bij u passen. Wij investeren alleen in kleinere beursgenoteerde bedrijven in Nederland en de landen direct om ons heen. Daar weten wij veel van. Omdat er nog veel meer beleggingscategorieën zijn, is het raadzaam om slechts een deel van uw vermogen te investeren via Teslin.

Uw investering in de toekomst?

Wanneer ook u tot de conclusie komt dat investeren geen speculeren hoort te zijn, maar een investering in de toekomst, dan nodigen wij u van harte uit om mede-eigenaar te worden van veelbelovende bedrijven. Voor meer informatie over onze filosofie en werkwijze en participeren in een van de Teslin-fondsen kunt u contact opnemen met Ben-Kees Eeltink of Roderik Los via telefoon 0343 – 55 44 49 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Terug naar boven