×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs2020/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

U vindt hier beknopte informatie over de afzonderlijke bedrijven in de portefeuille van Midlin. Wilt u meer weten over deze bedrijven? Bezoek dan de websites.

Acomo

Acomo is een internationale groep van handels- en distributiebedrijven in de productgroepen noten en specerijen, eetbare zaden, thee en voedingsingrediënten. Naast de handel is Acomo ook actief in verschillende vormen van het bewerken van haar producten. Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, overbrugt Acomo vandaag de dag de behoeften van leveranciers en klanten in meer dan 90 landen.

Bezoek de website »

Arcadis

Arcadis behoort qua grootte en expertise tot de wereldwijde top-2 pure ingenieursbureaus. Zij onderscheidt zich door de sterke marktposities in de deelmarkten milieu-advies en watermanagement. Daarnaast is zij net als veel andere ingenieursbureaus ook actief in de gebouwen- en infrastructuurmarkten. De activiteiten zijn gespreid over de wereld. De dienstverlening wordt verzorgd door 27.000 medewerkers in 40 landen die jaarlijks aan circa 30.000 projecten werken. Arcadis werkt overwegend voor bedrijven en semipublieke bedrijven. Circa een derde van de omzet komt van overheden.

Bezoek de website »

Brunel

Brunel heeft elfduizend intelligente medewerkers die iets met techniek hebben. Vanuit meer dan honderd kantoren in ruim veertig landen plaatst Brunel die hoogopgeleide specialisten tijdelijk bij ambitieuze projecten in de olie- en gasindustrie, de onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen van industriële bedrijven en de IT-afdelingen van grote banken.

Bezoek de website »

Fagron

Fagron is wereldmarktleider in farmaceutische grondstoffen en bereidingen, oftewel 'compounding'. Kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel bij het van oorsprong Rotterdamse bedrijf. Fagron profiteert van de wereldwijd toenemende behoefte naar farmaceutische zorg op maat. Het bedrijf is in meer dan dertig landen wereldwijd actief.

Bezoek de website »

 

INIT

Het Duitse INIT is ontwikkelaar en leverancier van 'Intelligent Transportation Systems' voor openbaarvervoerbedrijven. Klanten zijn met name bedrijven die lokaal en regionaal vervoer aanbieden met bussen, trams en metro. De software van INIT helpt met het efficiënter aansturen van de operatie, het verbeteren van reizigersinformatie en het veilig verkopen van vervoerbewijzen.

Bezoek de website »

Kendrion

Kendrion ontwikkelt, produceert en verkoopt elektromagnetische (sub)systemen en mechatronische oplossingen. De producten die zij levert worden, onder andere, gebruikt in auto's, machines en robots en zorgen voor de automatisering en aansturing van processen. De omzet is voor 2/3 afhankelijk van automotive, het restant van de overige industrie.

Bezoek de website »

Melexis

Melexis is een ontwikkelaar en verkoper van sensoren en halfgeleiders voor de automobielindustrie. Met name in magnetische sensoren en chips voor de aansturing van LED-verlichting heeft het bedrijf leidende marktposities. Het productaanbod is overigens breder; zo heeft Melexis bijvoorbeeld ook druk- en optische sensoren (3D). Ze ontwikkelt zowel klantspecifieke als standaard Melexis-oplossingen. Het beursgenoteerde familiebedrijf met het hoofdkantoor in Ieper (België) heeft elf Research & Development centra en verkoopt wereldwijd.

Bezoek de website »

Nedap

Nedap NV wil ‘markten in beweging brengen met technologie die ertoe doet’. Nedap is actief in verschillende markten met technologie (hardware en software) die samen vier kerntechnologiën delen. Nedap is actief met, onder andere, software voor de ouderenzorg en voor de uitzendbranche, producten voor stal­automatisering, winkeldiefstal- en gebouw­beveiliging en personen- en voertuig­identificatie.

Bezoek de website »

 

NEXUS

NEXUS ontwikkelt, verkoopt en implementeert software voor ziekenhuizen (hospital information system ofwel 'HIS') en voor medisch specialisten (software voor diagnostische afdelingen). Het bedrijf uit Baden Württemberg is de nummer drie in ziekenhuissoftware in Duitsland en Nederland en de nummer één in Zwitserland. In Duitsland is NEXUS marktleider in zes diagnostische markten.

Bezoek de website »

Schaltbau

Schaltbau ontwikkelt, produceert en verkoopt diverse producten die in locomotieven en treinstellen verwerkt zitten. Dochter Bode heeft een sterke marktpositie in trein- en busdeursystemen. Via dochter Pintch Bamag is Schaltbau actief in spoorwegovergangen en rangeertechnologie. Tot slot maakt het bedrijf ook producten voor de automotive en kapitaalgoederenindustrie.

Bezoek de website »

Sligro Food Group

Sligro is marktleider in de Nederlandse foodservice markt met een fijnmazig netwerk van circa 50 zelfbedienings-groothandels en 10 bezorg­groothandels. Daar kan de klant kiezen uit 75.000 producten. Dagvers of lang houdbaar, van een A-merk of het huismerk en vaak ook met een biologisch keurmerk. Het bedrijf wil in België ook een sterke marktpositie verwerven.

Bezoek de website »

technotrans

Technotrans is gespecialiseerd in het koelen en verwarmen van machines. Zij levert technologie aan machinebouwers in diverse industrieën, zoals de printindustrie, laserindustrie en plastic-industrie. Het bedrijf is bekend om haar waterkoeling, maar levert ook oplossingen met lucht- en oliekoeling. Het bedrijf heeft verkoop- en servicekantoren in de belangrijkste industriële landen wereldwijd. De serviceomzet is een belangrijke winstbron van het bedrijf.

Bezoek de website »

 

WashTec

WashTec is wereldmarktleider in autowasstraten, met een wereldwijd distributie- en servicenetwerk. Ruim 40.000 autowasinstallaties van WashTec wassen dagelijks meer dan twee miljoen voertuigen. Naast de verschillende soorten wasstraten verkoopt WashTec ook verbruiksartikelen zoals milieuvriendelijke shampoos, speciale anti-insecten coating en velgenreiniger. Het overgrote deel van de omzet wordt nu nog in Europa gerealiseerd, waar WashTec een marktaandeel van ruim 50% heeft. Het bedrijf wil de komende jaren vooral groeien in de VS en Azië.

Bezoek de website »

Terug naar de fondspagina »

 

Terug naar boven