×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0068 seconds

U vindt hier beknopte informatie over de afzonderlijke bedrijven in de portefeuille van Gerlin. Wilt u meer weten over deze bedrijven? Bezoek dan de websites. 

Dr Hönle weet alles van UV-licht. Het bedrijf uit Beieren maakt niet alleen UV-lampen en UV-LED, het verwerkt deze ook in UV-drogers die gebruikt worden om bijvoorbeeld razendsnel UV-inkt en UV-kleefstoffen te drogen. De kleefstoffen, die Hönle zelf ontwikkelt en verkoopt, zijn een belangrijke pijler onder de winst en groei van het bedrijf. Hönle verkoopt haar producten aan afnemers in, onder andere, de print-, elektronica-, halfgeleider-, automotive-, medische en voedingsindustrie.

Bezoek de website »

Elmos Semiconductor AG ontwikkelt en produceert halfgeleiders (chips) voor auto's. Het hoofdkantoor en de belangrijkste fabriek staan in Dortmund. In 2016 realiseerde het bedrijf met 1.100 medewerkers een omzet van € 228 miljoen. Al is Elmos een relatief kleine speler in een grote industrie, in een aantal specifieke producten heeft het leidende marktposities. Voorbeelden hiervan zijn parkeerassistent (ultrasonic), '3D Gesture Control'en 'Ambient LED light drivers'.

Bezoek de website »

First Sensor maakt geavanceerde, optische stralings- en druksensoren die betrouwbaar precisiewerk leveren. Het bedrijf doet dit voor een indrukwekkende lijst van vierduizend overwegend industriële klanten wereldwijd. Daarnaast heeft First Sensor een snelgroeiende activiteit van sensoren voor auto's.

Bezoek de website »

 

Leifheit maakt en verkoopt consumentenproducten om mee schoon te maken en de was te doen. Onder het merk Leifheit worden onder meer wasdroogrekjes, strijkplanken, vloerwissers en rolstofzuigers verkocht via verschillende winkelkanalen (zowel offline als online). In Noord-Europese landen is zij marktleider in het premium segment. In Frankrijk werkt ze als private label producent voor de grote hypermarkten. Het bedrijf voert een innovatiestrategie om te groeien. Een belangrijk deel van het assortiment wordt in eigen fabrieken in Duitsland en Tsjechië geproduceerd.

Bezoek de website »

Technotrans is gespecialiseerd in het koelen en verwarmen van machines. Zij levert deze technologie aan machinebouwers in diverse industrieën, zoals de printindustrie, laserindustrie en de plastic-industrie. Het bedrijf is bekend om haar waterkoeling, maar levert ook oplossingen met lucht- en oliekoeling. Technotrans heeft verkoop- en servicekantoren in de belangrijkste industriële landen wereldwijd. De service-omzet is een belangrijke winstbron van het bedrijf.

Bezoek de website »

 

Investering Industrie

Zodra Gerlin een 5%-belang heeft in een bedrijf in deze sector, zullen wij dit hier toelichten.

Terug naar de fondspagina »

 

Terug naar boven