×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs2020/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

U vindt hier beknopte informatie over de afzonderlijke bedrijven in de portefeuille van Gerlin. Om meer te weten te komen, bekijkt u de desbetreffende website van het bedrijf. Uiteraard geven wij u ook graag persoonlijk meer diepgaande inzichten.

Dr. Hönle

Dr. Hönle weet alles van UV-licht. Het bedrijf uit Beieren maakt onder meer UV-lampen en UV-LED en verwerkt deze in UV-drogers die gebruikt worden om bijvoorbeeld razendsnel UV-inkt en UV-kleefstoffen te drogen. De kleefstoffen ontwikkelt en verkoopt Hönle zelf en zijn een belangrijke pijler onder de winst en groei van het bedrijf. Hönle verkoopt haar producten aan afnemers in onder andere de print-, elektronica-, halfgeleider-, automotive-, medische- en voedingsindustrie.

Bezoek de website »

Elmos

Elmos Semiconductor SE ontwikkelt, produceert en verkoopt halfgeleiders (chips) en sensors voor auto's. Het hoofdkantoor en de belangrijkste fabriek staan in Dortmund. Een groeiend deel van de productie wordt uitbesteed. Elmos is een relatief kleine speler in een grote industrie, in een aantal specifieke producten heeft het leidende marktposities. Voorbeelden hiervan zijn parkeerassistent (ultrasonic), '3D Gesture Control' en halfgeleiders die LED verlichting in auto’s aanstuurt.

Bezoek de website »

Leifheit

Leifheit maakt en verkoopt consumenten producten om mee schoon te maken en de was te doen. Onder het merk Leifheit worden onder meer wasdroogrekjes, strijkplanken, vloerwissers en rolstofzuigers verkocht via verschillende winkelkanalen (zowel offline als online). In Noord-Europese landen is zij marktleider in het premium segment. In Frankrijk werkt ze als private label producent voor de grote hypermarkten. Een belangrijk deel van het assortiment wordt in eigen fabrieken in Duitsland en Tsjechië geproduceerd.

Bezoek de website »

NFON

NFON is een pan-Europese aanbieder van zakelijke cloud telefoniediensten. Cloud telefonie, ofwel bellen via het internet, heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt onder meer omdat het internet sneller en betrouwbaarder is geworden. Steeds meer bedrijven, zowel klein als groot, kiezen voor bellen via de cloud.

Bezoek de website »

Schaltbau

Schaltbau ontwikkelt, produceert en verkoopt diverse producten die in locomotieven en treinstellen verwerkt zitten. Dochter Bode is Europees marktleider in trein- en busdeursystemen. Via dochter Pintch Bamag is Schaltbau actief in spoorwegovergangen en rangeertechnologie. Tot slot maakt het bedrijf ook gelijkstroom magneetschakelaars voor hoge stroomsterkte die worden toegepast in locomotieven van elektrische treinen en ook in de automotive en kapitaalgoederenindustrie.

Bezoek de website »

SÜSS MicroTec

SÜSS Microtec SE is een toeleverancier van machines aan de chipindustrie. Het bedrijf is actief in zowel het back-end als het front-end deel van de chip industrie. In het front-end deel levert zij zogenaamde PhotoMask Cleaning apparatuur en is het met afstand wereld marktleider. In het back-end segment, waarin machines worden geleverd voor de verpakking en assemblage van chips, richt het zich op enkele niche-markten waarin het leidende posities heeft dan wel nastreeft.

Bezoek de website »

 

technotrans

Technotrans is gespecialiseerd in het koelen en verwarmen van machines. Zij levert deze technologie aan machinebouwers in diverse industrieën zoals de print-, laser, plastic-, medische technologie en accukoeling. Technotrans is bekend om haar waterkoeling maar levert ook oplossingen met lucht- en oliekoeling. Het bedrijf heeft verkoop- en servicekantoren in de belangrijkste industriële landen wereldwijd. De service omzet is een belangrijke winstbron van het bedrijf.

Bezoek de website »

 

Investeringen in opbouw

Investeringen in opbouw


Zodra Gerlin een 5%-belang heeft in een bedrijf, zullen wij dit hier toelichten.

Terug naar de fondspagina »

 

Terug naar boven