×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs2020/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Maurits Bruel en Teslin-bestuurder Frederik van Beuningen zetten in deze video hun visie uiteen over de kansen en dilemma’s van vermogen voor de volgende generatie.
 


Lange termijn

In de investeringsfilosofie van Teslin zien wij bedrijven niet als handelswaar, maar verbinden wij ons voor langere tijd als mede-eigenaar. We zijn betrokken bij de bedrijven waarin we investeren en richten ons daarbij vooral op waardecreatie op de lange termijn. Wanneer ook u tot de conclusie komt dat investeren geen speculeren hoort te zijn, maar een investering in de toekomst en in de volgende generatie, dan nodigen wij u van harte uit om mede-eigenaar te worden van veelbelovende bedrijven.

Voor meer informatie over onze filosofie en werkwijze en participeren in een van de Teslin-fondsen kunt u contact opnemen met Ben-Kees Eeltink via 0343 55 44 49 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar boven